Pachet Manufaktur pentru Mercedes-Benz EQS: culori noi și tapițerie specială

de Tiberiu Safta
Miercuri, 21.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a lansat pachetul de personalizare Manufaktur pentru modelul electric EQS. Acesta aduce o paletă nouă de culori pentru exterior și interior, cât și tapițerie specială în habitaclu.

Constructorul german oferă acum pachetul de personalizare Manufaktur pentru electricul EQS. Pachetul, lansat în urmă cu un an pentru modele ca Mercedes-AMG GT 4-door, Clasa S și Clasa G, aduce o paletă nouă de culori atât pentru exterior, cât și pentru interior.

Cu noul pachet Manufaktur, Mercedes-Benz EQS poate fi vopsit acum în nu mai puțin de 9 nuanțe noi. Printre acestea, amintim de un albastru deschis în stil retro și de nuanța de aur Kalahari Gold Magno. Fiecare nuanță costă 7021 de euro pe piața din Germania. Aceeași paletă de culori este disponibilă și pentru personalizarea interiorului.

Pe lângă culorile noi, pachetul Manufaktur aduce și tapițerie specială în habitaclu. Astfel, clienții pot să aleagă scaune îmbrăcate în piele nappa, căptușite cu mici diamante, un volan îmbrăcat în piele nappa cusută manual, precum și covorașe și tetiere brodate cu siglele Mercedes-Benz sau Mercedes-AMG. Consola centrală conține inscripția Manufaktur, iar pragurile interioare ale ușilor sunt iluminate.

Alături de materialele noi sunt disponibile și culori speciale, precum maro Tobacco, roșu Mystic și gri Rosé.

Pachetul pentru interior costă 11.007 euro.

La final, este disponibil și pachetul Emblem, valabil pentru habitaclul standard cu scaune și covoare negre. Pentru un preț de 1487 de euro primești covoare mai groase și tetiere brodate cu sigla Mercedes-Benz.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru