Pagina de Facebook Mercedes a fost evaluată la 7.2 milioane de euro

de Bogdan Mirică
Joi, 20.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagina oficială de Facebook Mercedes a adunat 17 milioane de fani. Interacţiunea lor şi puterea comunităţii adunate în jurul constructorului a făcut ca pagina Mercedes să fie evaluată la 7.2 milioane de euro.

Reţelele sociale au o importanţă deosebită şi pentru constructorii auto care depun eforturi mari pentru a crea o comunitate închegată, mereu pe recepţie atunci când apar produse noi.

Mercedes este unul dintre cei mai populari actori din lumea auto pe reţeaua de socializare facebook. Iar popularitatea este direct proporţională cu profitul. Cei 17 milioane de fani pe care i-a adunat pagina oficială Mercedes au şi o valoare economică importantă.

Potrivit unei statistici recente, care a vizat activitatea din al treilea sfert al anului pentru paginile de Facebook ale constructorilor auto, Mercedes a ocupat primul loc în ceea ce priveşte valoarea comunităţii. Specialiştii au evaluat contul de Facebook al producătorului din Stuttgart la 7.2 milioane de euro, luând în calcul interacţiunea fanilor.

Esential 17 milioane de fani are în prezent pagina de Facebook a celor de la Mercedes.
Pe locurile doi şi trei s-au situat, la mare depărtare ce-i drept, Aston Martin şi Land Rover, fiecare cu o valoare de 3.48, respectiv 2.8 milioane de euro.

Pentru a sărbători cei 17 milioane de fani, Mercedes a chemat patru designeri, care au avut de „pictat” în relief, cu bandă adezivă, cel mai reprezentativ model al gamei în acest moment: supercarul Mercedes AMG GT.

Munca lor a fost surprinsă în clipul următor.

Comentarii (1)

  • asa si ? o sa o scoata la licitatie sau cum ?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru