Pe ce cadouri de Crăciun cheltuim banii? Mercedes a lansat în România o colecție de daruri cu preț piperat

de Bogdan Mirică
Marti, 20.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a lansat în România colecția ”Stele de Crăciun”, adică mai multe cadouri de pus sub brad, cu prețuri destul de piperate.

Pentru că sărbătorile bat la ușă, iar goana după cadouri trebuie să înceapă de undeva, Mercedes-Benz s-a gândit să profite de obsesia anumitor fani pentru brandul său. Germanii au anunțat colecția de accesorii dedicate sărbătorilor de iarnă, denumită sugestiv ”Stele de Crăciun 2016” și disponibilă în showroom-urile din România.

Pentru părinții care visează la clipa în care copiii se vor urca la volan, Mercedes a creat câteva replici în miniatură ale mașinilor sale. Vârful de gamă este, de departe, Mercedes AMG GT S Electric Sports Car, o replică a supercarului, acționată de un motor electric, capabilă să atingă ”uimitoarea” viteză de 5 km/h. Ea poate fi comandată și de la distanță, de pe telefonul mobil. Prețul pentru piața din România este de aproape 1500 de lei.

Mai există mașini pentru copii și ceva mai rudimentare, acționate de pedale. În acest caz, prețul scade la 1200 de lei.

Inspirați probabil de filmul Transformers, cei de la Mercedes-Benz au înscris pe lista lor de cadouri și ursuleț de pluș reversibil.

Adică în spatele lui se ascunde un Mercedes Clasa G. Prețul pentru această găselniță este de 270 de lei.

Esential 1500 de lei costă mașinuța electrică Mercedes AMG GT S Electric Sports Car.
95 de lei costă patru globuri de Crăciun Mercedes-Benz.
460 de lei costă o sanie Mercedes.
Dacă avem noroc de zăpadă cu ocazia sărbătorilor, atunci o sanie Bobby Benz va scoate din buzunarul părinților 460 de lei.

Mercedes nu i-a uitat nici pe părinți. Mamele pot primi în dar brățări cu cristale Swarovski și ceasuri, cu prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei. Ar mai fi și ochelarii de soare din colecția Stele de Crăciun, care sunt ceva mai piperați, adică 760 de lei.

Pentru bărbați, Mercedes oferă de asemenea un ceas, Classic Steel, care costă 950 de lei și are un mecanism de funcționare de tip quartz.

Pe listă mai există un portofel de piele (457 de lei), o geantă neagră (1270 de lei) și o valiză fabricată de Samsonite (aproape 2000 de lei).

Lista poate fi încheiată de patru globuri de Crăciun, inscripționate cu logo-ul Mercedes-Benz. prețul lor este de 95 de lei.

Comentarii (1)

  • cred ca se vor gasi destui sa dea banii pe astea, ca avem multi 'de aia" p[rin romanica ....

    lasand la o parte pretul, nu vad insa de ce ai vrea sa le faci reclama si sa mai si platesti pentru asta.
    la fel nu ii inteleg pe aia cu tricouri cu ferrari sau cu "calaretul cu maciuca" sau "crocodilu verde" cat tot tricoul, si mai dau si o caruta de bani pe ele.
    daca fac reclama la ceva, as vrea sa fiu platit, nu mai vreau sa si platesc pentru asta, e aberant!!!
    spre expmplu daca ma duc la o cursa si aia vor sa port eu tricou cu audi, macar mi-l dau pe gratis. daca ma duc la maraton si vor sa port semnul de adidas imens pe piept, imi dau tricoul. altfel, port ce vreau eu, si merg in ala ieftin de la decathlon ca la fel de bun e.
    daca ii iau la fiu-miu o masinuta, vreau sa fie frumoasa si fara sa faca reclama. daca face reclama, atunci o vreau macar la jumate de pret, dac anu gratis, nu sa platesc si in plus :) cum se dau pe la benzinarii shell in unele tari, pe puncte masini cu ferrari. asa da, daca tot alimentez, de ce nu sa iau o masinuta. dar nu sa dau bani pe ea.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru