Peugeot, cea mai iubită marcă auto în Franța pentru al cincilea an consecutiv

de Alexandru Monenciu
Luni, 08.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unui studiu recent, Peugeot este cea mai iubită marcă auto în Franța, pentru al cincilea an consecutiv. Podiumul este completat de Mercedes-Benz și Audi.

Compania YouGov a publicat rezultatele studiului anual care arată mărcile auto cele mai iubite de către francezi. Cei chestionați au evaluat companiile în funcție de mai multe criterii, inclusiv impresie generală, calitate, raport calitate-preț și reputație.

Pentru al cincilea an consecutiv, Peugeot a fost cea mai iubită marcă auto în Franța. Deși te-ai aștepta ca Citroen și Renault să se afle în vecinătatea locului 1, cele două brand-uri franceze se regăsesc, de fapt, pe locurile 6, respectiv 8, potrivit acestui studiu.

Locul 2 este ocupat de Mercedes-Benz, iar Audi a urcat pe ultima treaptă a podiumului. Urmează, pe rând, Volkswagen, BMW, Toyota este pe locul 7, iar Ferrari și Ford pe 9 și 10.

Dacia, Kia, Hyundai, Cupra și Skoda au crescut în ochii francezilor, comparativ cu anul trecut, dar tot nu a fost de ajuns pentru a intra în top 10.

Un alt studiu, de această dată realizat de Institutul Francez de Opinie Publică, plasează Peugeot pe prima poziție în categoria "Cele mai admirate companii" din industria auto.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru