Pilotul norvegian Mads Østberg vine în România. Va lua startul la Tess Rally Brașov

de Tiberiu Safta
Joi, 19.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul de raliu Mads Østberg vine în România pentru a concura la Tess Rally Brașov, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri. Norvegianul va concura la bordul unui Citroen C3 Rally2.

În weekend-ul 27-29 octombrie se va desfășura Tess Rally Brașov, ultima etapă din acest sezon a Campionatului Național de Raliuri. La această etapă va participa și un pilot de talie mondială. Mai exact, este vorba despre Mads Østberg, campion mondial în clasa WRC2 în 2020 și care concurează și în Campionatul European de Raliuri.

Recent, norvegianul și-a trecut în cont o nouă victorie în Raliul Ungariei, etapa finală din cadrul campionatului european. Mads Østberg va concura la bordul unui Citroen C3 Rally2, mașină pusă la dispoziție de echipa DTO Rally.

În cariera sa, pilotul scandinav a luat startul în peste 250 de raliuri. Dintre acestea, 139 de participări au fost în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), acolo unde Østberg a obținut o victorie la Raliul Portugaliei în 2012, dar și 18 clasări pe podium.

via Citroen

Comentarii (1)

  • Iar se blocheaza tot centrul orasului pentru mizeriile astea de raliuri....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru