Planurile Bentley pentru SUV-ul Bentayga: V8 pe benzină și plug-in hybrid din 2018

de Cornel Șocariciu
Vineri, 29.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley pregătește două versiuni noi pentru Bentayga. Din 2018, SUV-ul constructorului britanic o să poată fi admirat alături de o motorizare V8 pe benzină sau într-o variantă plug-in hybrid.

Bentley pregătește o serie de surprize pentru fanii SUV-ului Bentayga. Conform unor voci apropiate companiei, Bentayga va primi o motorizare V8 pe benzină, dar și o variantă plug-in hybrid. Ambele versiuni ar urma să fie introduse din 2018.

Viitoarea variantă pe benzină ar urma să fie poziționată sub versiunea diesel, deja existentă în gama Bentayga, iar motorul V8 o să fie derivat din unitatea de 4.0 litri folosită în cazul lui Porsche Cayenne.

Versiunea plug-in hybrid ar urma să preia elementele de pe varianta Cayenne S E-Hybrid. SUV-ul constructorului din Suttgart folosește un V6 de 3.0 litri și un motor electric. În total, ansamblul hibrid promite 416 cai putere, iar bateria are o capacitate de 10.8 kWh.

Porsche Cayenne S E-Hybrid accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde, iar viteza maximă este de 243 km/h. Cel mai probabil, versiunea plug-in hybrid a lui Bentayga o să ofere performanțe apropiate de cele amintite mai sus.

Via | AMS

Comentarii (1)

  • Bentley V6 ?! Sper sa fie un fiasco, sa nu se vanda si sa ajunga la cosul de gunoi al istoriei...
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru