Planurile BMW M: divizia de performanță pregătește nouă modele noi și versiuni îmbunătățite până la finalul anului viitor

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Până la finalul anului viitor, divizia de performanță BMW M va prezenta nouă modele noi și versiuni îmbunătățite ale produselor deja existente în gamă. Markus Flasch, directorul BMW M, spune că "nu există o limită în ceea ce privește puterea".

În ultimii ani, produsele diviziei M (atât versiunile pure M, cât și variantele M Performance) au reușit să obțină vânzări impresionante și să înregistreze o creștere generoasă (+207% raportat la 2014).

Dar planurile diviziei de performanță nu se opresc aici, iar conform declarațiilor făcute de Markus Flasch, directorul BMW M, până la finalul anului viitor vom face cunoștință cu nouă modele noi și versiuni îmbunătățite. Pe lista noutăților se află și mult așteptatul M3, model care ar urma să fie lansat până la finalul anului curent

De asemenea, în ultimii ani, resursele oferite de modelele diviziei de performanță au crescut, însă oficialii BMW M spun că nu există o limită în ceea ce privește puterea.

"Puterea nu reprezintă nimic dacă nu ai și control [...] Dacă în urmă cu 10, 15 ani îți imaginai un sedan cu 625 de cai putere, cu siguranță te-ai fi speriat. Acum, poți avea 625 de cai putere într-un M5 pe care să-l conduci în siguranță.

Totul se rezumă la modul în care integrezi puterea într-un pachet pe care, mai apoi, să-l faci accesibil pentru toată lumea. Iar la acest capitol, BMW M a reușit să fie o divizie sclipitoare. Nu vă așteptați să vedeți o limită în ceea ce privește puterea oferită", a declarat Markus Flasch.

Cât despre posibilele versiuni plug-in hybrid și electrice, reprezentantul BMW M are o țintă clară.

"Nu ne vom juca și nu vom compromite caracterul modelelor M. Un model electrificat, indiferent că vorbim despre un plug-in hybrid sau un electric, trebuie să fie cel puțin la nivelul predecesorului. Și știu că există limite fizice, dar vom reuși", a completat oficialul BMW M.

Via | WhichCar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru