Pleacă Jim, vine Jim: Jim Farley îl va înlocui pe Jim Hackett în funcția de CEO Ford

de Paul Cosma
Marti, 04.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat că șeful său, Jim Hackett, se va retrage din companie, iar poziția de CEO va fi preluată de Jim Farley, actualul director de operațiuni, începând cu 1 octombrie 2020.

Ford se pregătește de o schimbare la vârful conducerii, după ce șeful Jim Hackett (foto stânga) a anunțat că vrea să iasă la pensie la vârsta de 65 de ani.

Succesorul său pe poziția de CEO va fi directorul de operațiuni Jim Farley, al cărui mandat va începe oficial la data de 1 octombrie 2020. Potrivit comunicatului oficial, cei doi vor colabora în următoarele două luni de tranziție.

Jim Hackett ocupă funcțiile de președinte și CEO Ford încă din 2017 și va rămâne un “consultant special” al constructorului american până în martie 2021.

Viitorul CEO Jim Farley s-a alăturat echipei Ford în 2007 ca director global al diviziei de marketing și vânzări. Din luna februarie a acestui an, Farley a devenit directorul de operațiuni al companiei.

Via Ford

Comentarii (1)

  • Pleaca Jim vine Jim, noi (clientii) ramanem tot ca prostii.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru