Polestar confirmă data lansării noului SUV electric Polestar 3

de Alexandru Monenciu
Vineri, 20.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul SUV electric Polestar 3 va fi prezentat oficial în luna octombrie 2022, după cum reiese dintr-un comunicat de presă transmis de companie. Acesta va putea fi comandat fie cu un motor electric, fie cu două.

Suedezii de la Polestar sunt așteptați să lanseze al treilea model din portofoliu și, totodată, primul lor SUV. Numele său este Polestar 3 și, potrivit informațiilor disponibile până în acest moment, va fi dezvoltat pe aceeași arhitectură cu viitoarea generație Volvo XC90.

Potrivit companiei, noul Polestar 3 va fi prezentat în luna octombrie a acestui an și va putea fi comandat încă din data lansării.

"Credem că creșterea noastră va fi accelerată de intrarea pe piața SUV-urilor, odată cu premiera mondială, în luna octombrie, a mult așteptatului SUV electric de performanță Polestar 3, care va fi produs în Statele Unite ale Americii și China," au transmis reprezentanții companiei.

Detaliile despre viitorul Polestar 3 sunt destul de puține. Știm doar că va fi disponibil fie cu un motor electric, fie cu două.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Atatea modele electrice pe piata dar daca vrei sa-ti iei una nu gasesti pe stoc. De ce le mai lansati?
    4 2
  • Mircea Badea
    mda, manelizeaza si numele asta..
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru