Poliția Rutieră Ilfov a primit un Alfa Romeo Giulia: modelul italian va patrula 12 luni pe autostrada A3, Drumul Național 1 și Centura Bucureștiului

de Daniel Popescu
Vineri, 14.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția Rutieră Ilfov va utiliza timp de 12 luni un Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le va desfășura pe autostrada A3, Drumul National 1 și Centura Bucureștiului.

Alfa Romeo a anunțat vineri semnarea unui parteneriat cu Poliția Rutieră Ilfov, prin care instituția va utiliza un Alfa Romeo Giulia pe o perioadă de 12 luni.

Polițiștii rutieri vor folosi noua mașină în misiuni de patrulare pe autostrada A3 București - Ploiești, Drumul Național 1 și Centura Bucureștiului, dar și pe raza localităților Buftea, Snagov și Otopeni.

Autoturismul a fost oferit de Auto Italia, importatorul oficial al Alfa Romeo în România, iar acesta include o serie de sisteme de asistență și siguranță rutieră.

Printre ele se numără sistemul de frânare autonomă AEB capabil să recunoască inclusiv pietonii, sistemul Lane Departure Warning (LDW) care avertizează șoferul la părăsirea benzii de circulație sau sistemul de frânare Integrated Brake System (IBS) prin care mașina frânează de la 100 km/h la 0 în numai 38.5 metri. În plus, mașina este echipată și cu un sistem anti-incendiu.

În România, Alfa Romeo Giulia este disponibilă în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase variante de motorizare, de la 150 CP până la 510 CP, disponibile cu propulsie sau tracțiune integrală.

Via Alfa Romeo

Comentarii (8)

  • Costel
    ii mai fain a4
    2 23
  • @Costel
    A4 e o mizerie afumatoare pe langa Giulia
    10 3
  • Doar asa mai aude lumea de alfa...
    6 13
  • Frumoasa poza,dar mai frumoase ca poza sunt uniformele pe care le au politistii nostri,inspira autoritate,cam ca tocul gol de pistol cand sunt oprit seara la filtru.Vad ca sunt doua modele acceptate,cu burta sau slim. Groapa din poza isi merita toti banii,tremura basculele si capetele de bara de frica,caraie ceva si sunt intrebate de trusa si stingator.Daca la numarul ypj mai aveau si literele departate cum au toti jmecherii,erau jos palaria .
    12 3
  • sapphire
    e cam mult 38.5 metrii de la 100 la 0.
    1 9
  • mircea badea
    urata..mai bine luau un prius sau ampera.
    1 13
  • Rudolf D.
    Frumoasa masina.
    Luata sa-i prinda pe aia care merg cu peste 200 la ora pe A3 Buc. Ploiesti?
    5 0
  • Si eu as fi zis ca nu e potrivita, dar daca e moka, de ce nu.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru