Porsche 911 Turbo S Exclusive Series: 500 de unități, 27 CP în plus și accesorii speciale pentru șoferi

de Cornel Șocariciu
Joi, 08.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
De astăzi, Porsche Exclusive devine Porsche Exclusive Manufaktur. Schimbarea de nume aduce pe piață versiunea 911 Turbo S Exclusive Series. Disponibil în 500 de exemplare, modelul german oferă modificări de exterior și interior, dar și îmbunătățiri în dreptul performanțelor.

Porsche Exclusive, divizia de personalizare a constructorului german, are de astăzi un nou nume: Porsche Exclusive Manufaktur. Pentru a sărbători această schimbare, oficialii din Stuttgart oferă 500 de exemplare Porsche 911 Turbo S Exclusive Series.

Descris drept cel mai puternic 911 Turbo S de până acum, modelul german folosește motorul de 3.8 litri biturbo care produce 607 CP (+27 de cai față de versiunea de serie) și 750 Nm. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 2.9 secunde, iar viteza maximă se oprește la 330 km/h.

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series integrează frâne ceramice, direcție activă și pe puntea spate, sistemul de control dinamic al șasiului și sistemul activ de management al suspensiei. De asemenea, nemții au pus pe ediția specială și pachetul Sport Chrono.

Urmareste Automarket
Caroseria lui Porsche 911 Turbo S Exclusive Series a fost vopsită în nuanța Golden Yellow, iar aceeași culoare se regăsește și pe jantele de 20 de inchi.
Tot la exterior admirăm dungile de pe plafon și capotă, eleronul îmbunătățit și terminațiile sistemului de evacuare.

Interiorul oferă scaune sport îmbrăcate în piele perforată și brodate cu ață în nuanța Golden Yellow și accesorii fabricate din fibră de carbon și inserții de cupru.

Dar noutățile propuse de Porsche Exclusive Manufaktur nu se opresc aici. Nemții pun la dispoziția clienților și un ceas special dezvoltat de divizia Porsche Design. În plus, cei care au de călătorit mult pot comanda un set de genți de voiaj concepute în cinstea aceluiași 911 Turbo S Exclusive Series.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru