Porsche Engineering vrea să mărească echipa din România: 280 de angajați în 2021

de Paul Cosma
Miercuri, 10.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Centrul de inginerie software Porsche Engineering, cu sediul la Cluj-Napoca, vrea să-și extindă echipa locală în 2021 și să ajungă la 280 de angajați, față de 240 în 2020.

Compania Porsche Engineering, subsidiară a constructorului german, vrea să-și crească numărul de angajați din România în 2021, în ciuda pandemiei. Compania speră totodată ca, până la finalul acestui an, majoritatea angajaților să revină la birouri. 

“Am răspuns imediat la noua situație acum un an, în martie 2020, când am luat toate măsurile necesare pentru a permite angajaților noștri să lucreze de acasă”, a declarat Marius Mihailovici, director general Porsche Engineering România. “Unul dintre avantajele-cheie ale echipei noastre tinere și cu specializare în tehnologie este că era deja obișnuită să lucreze offline și online. Experiențele noastre anterioare de interacțiune online cu alte birouri Porsche Engineering din întreaga lume ne-au ajutat foarte mult în tranziție.” 

Porsche Engineering România a făcut angajări în 2020, procesul de recrutare și integrare fiind realizat în întregime online. Până la finalul acestui an, obiectivul este acela de a ajunge la 280 de angajați, necesari pentru „numeroasele proiecte” pe care le are.

Majoritatea noilor angajați sunt programatori, ingineri specialiști, cu experiență în dezvoltarea de software. 

Sediul de la Cluj-Napoca este unul dintre cele șapte centre de inginerie Porsche Engineering din Europa, alături de cele din Weissach, Bietigheim-Bissingen (Germania), Praga, Ostrava (Cehia), Shanghai și Nardo (Italia).

Via profit.ro

Comentarii (7)

  • netam-nissan
    cred că vor să lanseze porșul de 5.000 euro.
    33 6
  • 541584164
    felicitari! iata ca nu suntem doar o tara de asamblatori, se face si munca inalt calificata si foarte bine remunerata in romania: azi stire de la porsche cluj, ieri citeam despre extindere la hella din craiova.

    din pacate (pentru cei asemenea lui inexopixu si tartaurss) angajatorii nu sunt firme neaose romanesti ortodoxe si suveraniste cu gandul si la oamenii patriHoti, ci firme straine, capitalisti din aia rapaci vanduti necuratului, care fac afaceri doar pentru profit, nu din pasiune, mama lor de egoisti, plus ca sunt din uniunea aia europeana libertina, necredincioasa, imbuibata si bruxelleza care spala creiere si transforma oameni normali cu sange de dac in corporatisti progresisti si globalisti, iubitori de tehnologie digitala, masini electrice si alte chestii inexplicabil de scumpe.
    11 32
  • ce e cu emblema asta burnitata din poza? vad ca a disparut numele Stuttgart. nu trebuia sa fie acolo, scris mic, deasupra calutului?
    22 9
  • @chiulasa bengoasa
    Calingura,am vazut zilele trecute ca a ars ultimul etaj al unui spital din Craiova,chiar ma gandeam lantine,ma bucur ca esti bine.
    22 6
  • @541584164
    Matale ce meserie ai,taximetrist sau mecanic auto?
    13 8
  • inexorabil
    @Cifre (în loc de fiinţă), pe “ireproşabilii” ăia ai tăi idealizaţi (din pixu’, dar nu cu prefixul “inexo”) nu-i mai tolerează nici măcar prostimea occidentală! Şi încă o dată se confirmă că n-ai nici cea mai vagă idee despre capitalism. Başca pui la “suflet” persoane care nu este exclus să adore…”afumătoarele” tributare M.A.I.

    Hahahahahaha (unde eşti, bre, @AndreiRN?). Stratul interior al bulei-transă în care v-a izolat EMOL-ul (via “mainstream media”) vă relevă orice, numai taman realitatea nu, “buey” autoamăgiţilor!
    13 2
  • inexorabil
    Pssst! Măi cifre (înşirate aleatoriu, precum întreaga voastră viaţă), oare când veţi apăsa pe butonul magic, astfel încât să treceţi de la “Jos comunismul!” la “Jos socialismul!” ?...
    12 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru