Porsche pregătește pachete Lightweight și Sport pentru noul 911 Turbo S: masa totală mai mică cu până la 30 de kilograme și un design mai agresiv

de Cornel Șocariciu
Duminica, 29.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În perioada următoare, Porsche va introduce pachetele Lightweight și Sport pe lista echipamentelor opționale dedicate noului 911 Turbo S. Pachetul Lightweight propune scaune față tip scoică și o masă totală mai mică cu 30 de kilograme, iar pachetul Sport va oferi elemente speciale de design exterior.

În urmă cu câteva săptămâni, Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul 911 Turbo S (foto). La scurt timp, divizia Porsche Exclusive Manufaktur a pregătit o serie de elemente speciale pentru interiorul și exteriorul noii versiuni.

Acum, oficialii Porsche au anunțat că pregătesc două kit-uri noi pentru proaspătul 911 Turbo S. Primul dintre acestea se numește Lightweight și promite să ofere următoarele îmbunătățiri: geamurile vor fi înlocuite cu unele mai subțiri, cantitatea totală de material fonoabsorbant scade, scaunele din spate vor fi scoase, iar scaunele din față vor fi înlocuite de unele tip scoică. În plus, pachetul propune suspensia sport (scade garda la sol cu 10 mm) și sistemul de evacuare sport. Conform oficialilor Porsche, masa totală a noului 911 Turbo S ar urma să scadă cu 30 de kilograme în urma acestor modificări.

Conform reprezentanților Porsche, pachetul Lightweight va fi disponibil doar pentru varianta Coupe.

Pachetul Sport va putea fi comandat atât pe versiunea Coupe, cât și pe varianta Cabrio.

Nemții spun că vor pregăti un design special pentru stopuri, o mulțime de accesorii vopsite în negru și jante Dark Silver. În cazul lui 911 Turbo S Coupe, pachetul Sport va include și un plafon din fibră de carbon.

Pentru moment, reprezentanții Porsche nu au oferit detalii cu privire la prețul celor două pachete și nu au anunțat nici data pentru lansarea lor.

Noul Porsche 911 Turbo S este echipat cu motorul biturbo de 3.8 litri care dezvoltă 650 de cai putere și 800 Nm.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru