Pregătit pentru show: pilotul român Claudiu David va face spectacol la Munchen la aniversarea de 100 de ani a BMW

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul român Claudiu David se va număra printre protagoniştii Festivalului BMW din luna septembrie, când constructorul german va sărbători 100 de ani de existenţă.

BMW a împlinit în 7 martie 100 de ani de la fondarea mărcii, iar constructorul german organizează numeroase evenimente pentru a sărbători cu fast centenarul.

Ultimul pe listă este Festivalul BMW, un eveniment care va avea loc în perioada 9-11 septembrie în Parcul Olimpic din Munchen şi în cadrul căruia vizitatorii vor putea lua contact cu toate brandurile producătorului, inclusiv BMW M, BMW i şi divizia de motociclete BMW Motorrad.

Spectacolul va include şi o demonstraţie de drift la care va participa şi pilotul român Claudiu David, unul dintre membrii de bază ai echipei de traineri internaţionali din cadrul BMW Driving Experience.

El nu va fi la prima experienţă de acest gen, întrucât în vara anului trecut a realizat un drift în tandem cu Chris Pfeiffer, campionatul mondial de stunt bike, iar în trecut a participat şi la lansările internaţionale ale modelelor BMW M3/M4 sau BMW X5 M/ BMW X6 M.

Tot în cadrul festivalului, vizitatorii vor putea admira 300 de maşini clasice şi actuale BMW.

Pe lângă activităţile de zi, la care accesul publicului va fi gratuit, Festivalul BMW include şi un eveniment special pe timp de noapte, în cadrul căruia vor fi prezentate automobile şi motociclete de legendă, pe lângă concerte susţinute de Orchestra Filarmonică din München, Eva Land, Peter Kraus, Lena, Simply Red sau Sunrise Avenue.

Via BMW

Comentarii (1)

  • Abia astept. La cata lume se anunta, cred ca trebuie sa pornesc cu 4 zile inainte.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru