Claudiu David

Luni, 24 Aprilie 2017 | General

BMW Driving Experience: prima școală de pilotaj înființată de un constructor auto împlinește 40 de ani și are în componența sa un român

În anul 1977 BMW era primul constructor auto care înființa o școală de pilotaj. La 40 de ani de atunci, școala încă mai funcționează și îl are printre instructori și pe românul Claudiu David.
Miercuri, 06 Aprilie 2016 | General

Pregătit pentru show: pilotul român Claudiu David va face spectacol la Munchen la aniversarea de 100 de ani a BMW

Pilotul român Claudiu David se va număra printre protagoniştii Festivalului BMW din luna septembrie, când constructorul german va sărbători 100 de ani de existenţă.
Vineri, 22 August 2014 | Reportaj

Bucureşti-Braşov-Bucureşti: 300 de kilometri de test la consum cu Renault Clio 1.2 TCe de 120 CP

După testul de consum cu BMW 520d xDrive din noiembrie anul trecut, echipa Automarket a revenit cu nervii întinşi la maximum pe traseul Bucureşti-Braşov şi retur cu alte două maşini şi acelaşi obiectiv: cel mai mic consum posibil. Filmul evenimentului este derulat mai jos.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Reportaj

#batelpedavid: Am încercat (şi, parţial, am reuşit) să batem recordul de consum al lui Claudiu David cu BMW 520d xDrive

Claudiu David a reuşit să traverseze România de două ori cu un singur plin folosind un BMW 520d xDrive pe care am pus mâna şi noi. Am încercat un test de consum până la Braşov şi înapoi pentru a bate cifrele lui David.
Duminica, 13 Octombrie 2013 | Intern

Record de consum: BMW 520d xDrive a traversat România dus-întors cu media de 4.0 litri/100 kilometri

Echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie a reușit să stabilească un record de consum la dubla traversare a României. Cei doi au condus, pe rând, un BMW 520d xDrive și au parcurs 1.550 kilometri cu un plin de carburant.
Marti, 14 Mai 2013 | Intern

Mentalism pe două roţi

Chris Pfeiffer a vizitat din nou România pentru a da startul sezonului moto, ocazie cu care ne-a oferit o nouă mostră de măiestrie pe două roţi. Un reportaj de Sebastian Toma.
Vineri, 01 Februarie 2013 | Intern

BMW a lansat Seria 1 xDrive cu o cursă pe pârtia de la Predeal

BMW şi-a dorit o lansare spectaculoasă pentru BMW Seria 1 xDrive în România. Aşa se face că modelul german a ajuns pe pârtia Cocoşul din Predeal, unde şi-a măsurat forţele cu un schior profesionist pe cei 2250 metri de coborâre.
Marti, 09 August 2011 | Reportaj

REPORTAJ: Injecţie de adrenalină cu trei modele BMW M

Automarket a participat la prima ediţie BMW M Tour 2011, eveniment de prezentare a modelelor M de la BMW. În cadrul acestui eveniment am experimentat modelele M3 Cabrio, M3 Coupe Frozen Gray şi noul Seria 1 M Coupe.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Motorsport

Claudiu David, primul român care va alerga în NASCAR

Începând cu anul viitor, Claudiu David va fi primul român care va alerga oficial într-o cursă de Nascar. Fostul pilot român de raliu a absolvit deja cursurile unei şcoli de pilotaj, la volanul unui Chevrolet Impala.

Tag-uri similare

Claudiu David, Claudiu David pilot ERC, Claudiu David WRC, pilot Nascar, primul roman in Nascar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru