PREMIERĂ: Porsche Cayman GT4 RS. Mai rapid cu 23 de secunde pe Nurburgring decât Cayman GT4

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu prototipul viitorului Cayman GT4 RS. Acesta tocmai a trecut de faza finală a dezvoltării și a parcurs un tur al legendarului circuit Nurburgring Nordschleife.

Se știe de o bună perioadă de timp că Porsche pregătește o versiune nouă pentru Cayman. Este vorba despre Cayman GT4 RS. Prototipul a fost surprins de câteva ori în teste, iar acum este cu un pas mai aproape de lansarea oficială în contextul în care a trecut de faza finală a dezvoltării.

Cu această ocazie, constructorul din Stuttgart a publicat o serie de imagini cu prototipul. Mai mult, pilotul de teste Jorg Bergmeister a parcurs un tur al legendarului circuit Nurburgring Nordschleife cu viitorul Cayman GT4 RS.

Pe bucla scurtă, de 20.6 kilometri, coupe-ul german a obținut un timp de 7:04.5, cu 23.6 secunde mai bun decât cel al lui 718 Cayman GT4. Mașina nu a avut modificări majore, cu excepția unui scaun de competiție și al unor pneuri Michelin Pilot Sport Cup 2 R (opționale pe versiunea de serie).

Porsche nu a dezvăluit detaliile tehnice ale noului model, dar a menționat că va respecta rețeta oricărui RS din portofoliu: masă totală cât mai redusă, apăsare aerodinamică îmbunătățită, resurse generoase și comportament dinamic excelent.

Noul Porsche Cayman GT4 RS va debuta oficial în luna noiembrie.

Tot atunci vom afla și performanțele coupe-ului din Stuttgart.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru