Preţuri Lexus GS 300h în România: start de la 49.350 euro

de Sebastian Toma
Marti, 12.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a anunţat preţul noii versiuni hibride a lui GS, care poartă indicativul 300h. Aceasta are un consum mixt de 4.8 litri la sută şi pleacă de la 49.350 euro cu TVA inclus.

Esential 4.8 litri la sută este consumul mixt al lui Lexus GS300h.
Lexus GS, modelul de segment E al constructorului nipon, a primit o nouă versiune de motorizare în ofertă, aceasta fiind disponibilă şi pe piaţa din România. Vorbim despre versiunea GS 300h, echipată cu sistemul Lexus Hybrid Drive şi un motor cu ardere internă de 2.5 litri şi 223 CP. Graţie motorizării cu injecţie directă care funcţionează în ciclul Atkinson, noua versiune a lui GS se mândreşte cu un consum mediu de 4.8 litri la sută în ciclul NEDC şi emisii CO2 de 110 grame pe kilometru, ceea ce îl face pe GS300h să pe lista celor mai eficiente versiuni de motorizare din segment.

În România, Lexus GS300h este oferit în compania a patru niveluri de echipare. Vorbim despre Business, Executive, Luxury şi F Sport. Importatorul mărcii Lexus în România derulează o promoţie cu ocazia lansării acestei versiuni de motorizare în ţara noastră, cea mai ieftină versiune a lui GS 300h costând 44.350 euro cu TVA inclus în cadrul acestei promoţii.

Urmareste Automarket
În raport cu generaţia precentă, lansată în 2005, Lexus GS are un set de suspensii mai rigide, materiale de calitate superioară, un rezervor cu o capacitate mai mare şi un nivel mai bun al dinamicii şi al confortului.
Siguranţa este asigurată de cele zece airbag-uri de la bord, incluzând airbag-uri pentru genunchii pasagerilor din faţă în standard şi de sisteme active precum cel de monitorizare a unghiului mort, sau cel de avertizare la trecerea involuntară peste linia continuă. Între timp, cea mai scumpă versiune a lui Lexus GS costă 79.500 euro cu TVA inclus pe piaţa din România, preţul fiind valabil atât pentru versiunea F-Sport a lui GS 450h, cât şi pentru versiunea Luxury a lui GS 450h.

Via Lexus

Comentarii (7)

  • O masina buna care cred ca face fata celor nemtesti dar si asa tot nu se vinde la noi. Cred ca design-ul e de vina...
    14 10
  • Poate si pretul. Poate gasesti masini la fel de dotate, cu consum mai mic.
    7 11
  • Nu se compara lighioana asta ever cu cinciar la mana a doua, cu piele si trapa si xdrive. Eu cu x5 dizel fac muci un astfel de gs.
    5 17
  • nu se vinde deoarece nu ofera o motorizare pe motorina si a scepticismului unora vizavi de motorizarile hibrid , taxe in ro nu se platesc taxe in functie de cate noxe emit.
    5 2
  • alte motive ar fi genul specimenelorrrrr de genul d-nului Ghionea de mai sus
    6 4
  • @Ghionea, cam groteasca luma... :)
    7 0
  • George
    @Ghionea, eventual varianta 2001 ca e mai buna la taxa :))
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru