Prețuri noul Mercedes-AMG GT în România: start de la 199.600 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 07.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Mercedes-AMG GT este disponibil acum și în România. Noul model de performanță al germanilor pleacă de la 199.690 de euro în țara noastră.

Mai devreme în acest an, am asistat la debutul celei de-a doua generații a lui Mercedes-AMG GT. Pentru început, noul model este disponibil doar în versiunea AMG GT 63 4Matic+, ceea ce înseamnă că sub capotă vom găsi un motor V8 de 4.0 litri care dezvoltă 585 de cai putere și 800 Nm. Așa cum reiese din nume, puterea este transmisă către toate roțile via o cutie automată cu 9 trepte.

Ca performanțe, noul Mercedes-AMG GT are nevoie de 3.2 secunde pentru a atinge 100 de km/h, iar viteza maximă este de 315 km/h.

Acum, noul model de performanță poate fi comandat și în România. Prețul de pornire pentru noul AMG GT este de 199.690 de euro în țara noastră.

via Mercedes-AMG

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Nici de comentat nu te sinchiseşti când te confrunţi cu asemenea “scoruri”.

    Traducere: o fi el “Merţ”, o fi el supercar, te-o “lipi de scaun” monstruoasa “herghelie”, i-or da banii afară din casă pe unii, numai că…volens nolens, n-ai încotro decât să fii de acord că ”tot ce este exagerat devine insignifiant” (Talleyrand).
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru