Prețuri Skoda Kodiaq RS facelift în România: start de la 43.600 de euro

de Alexandru Monenciu
Joi, 08.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Kodiaq RS facelift poate fi comandată în România. La noi în țară, SUV-ul de performanță al producătorului ceh pornește de la 43.630 de euro cu TVA inclus.

Skoda a lansat versiunea îmbunătățită a SUV-ului Kodiaq la mijlocul lunii aprilie. Una dintre noutățile anunțate atunci de producător a fost trecerea versiunii Kodiaq RS la un motor pe benzină. Înainte, SUV-ul de performanță era echipat cu un propulsor biturbo diesel.

Noul agregat, de 2.0 litri TSI, dezvoltă 245 de cai putere (+5) și 370 Nm. Skoda susține că unitatea este cu 60 de kilograme mai ușoară decât TDI-ul și vine în compania unei transmisii automate DSG cu șapte trepte. Tracțiunea integrală este, desigur, standard.

În această configurație, Skoda Kodiaq RS facelift atinge 100 de km/h în 6.6 secunde, iar viteza de top ajunge la 234 km/h.

Acum, acest model poate fi comandat în România. Prețul pornește de la 43.630 de euro.

MOTOR PUTERE
CUPLU
Skoda Kodiaq RS facelift
PREŢ
(€ cu TVA)
 
2.0 TSI
4x4, DSG
245 CP
370 Nm
43.630

Lista cu dotări standard include, printre altele, jante Sagitarius cu diametrul de 20 de inch, faruri Full LED Matrix, pedalier sport, senzori parcare față/spate, sistemul Virtual Cockpit, ecran central de 8 inch, sistem audio Canton și direcție progresivă.

via Skoda

Comentarii (11)

  • Au astia de la Skoda un talent de a urati masinile la facelift, ceva incredibil (octavia 2 fl, octavia 3 fl si acum Kodiaq)
    20 3
  • Edikkk
    Dar vai versiunea electrică, parcă nu mai este scumpă, când vezi cât costă o benzinară
    6 19
  • Ideologu
    Ce zice ideologii de așa prețuri?

    Ideologii e noii cocalari!

    Dacă era mașină electrică tunau și fulgerau! Dacă e fosilă e ok?

    Ia ziceți bă dihăniilor, există poluare?
    5 15
  • mircea badea
    ia bagati-o prin muntii aia sa vedem daca mai iese intreaga..
    15 2
  • La banii aștia iei Tesla!
    8 2
  • Electric
    245 cai? Serios?

    Tesla Model 3 are 480 cai la aceiași bani!

    Sa nu-mi spuneți ca mergeti cu Skoda in off road că nu cred!
    8 9
  • pai chiar edica. Cat costa o electrica de aceleasi dimensiuni? Ia fa o lista aici.
    Incepem cu tesla model x?
    16 2
  • ielectrik
    si cu tiezla modiel 3 cand sta la incarcat poti sa mananci 7 shaorme cu di tati + somn in timp ce cu kodiaqu asta, kein somniq, trebuie sa pleci imediat la drum ca da pe afara benzina...
    11 1
  • seat Taracco e mai frumos. dupa aia vine tiguan, normal...skoda mai la urma , nu trebuie sa vanda neaparat. Asta e politica de grup.
    Dupa ce ca rupe la vanzari cu Octavia, daca i faultau pe VW si la Suv uri, chiar era naspa canibalism se chema.
    3 1
  • Anonim
    Clar Seat Tarraco arata mai bine . Suspensia este reglata mai pe "sport" , ma rog cat de sportiv poate fi un suv , Tarraco este fabricat in Germania la Wolsburg pe aceias linie de asamblare cu Tiguan . Are mai multe dotari in standard si un pret mai mic decat Kodiaq . Totul este legat de gustul fiecaruia . Referitor la batutul campilor ii rog pe fanii modelelor electrice sa compare pretul cu o masina electrica similara ca dimensiuni . Tesla model 3 nu este suv , este departe de Skoda la calitatea materialelor si a asamblarii . De curiozitate cati dintre cei care comentati ati urcat intr-o Tesla ? Cu tot cu pomana de 9000 de euro de la stat nu iesi sub 45 de mii de euro pentru un model similar ca dimensiuni in varianta electrica .
    5 1
  • OMG... 43.000 euro pentru o Skoda... mai bine imi iau un Audi :) In ritmul asta peste 10 ani o sa ajunga la 60.000 euro o Skoda
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru