Prima imagine a noului Mercedes E63 AMG facelift

de Bogdan Mirică
Miercuri, 09.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat astăzi prima imagine a noului E63 AMG facelift. Modelul a fost expus în toate variantele de caroserie şi urmează a fi dezvăluit complet cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

După ce a dat publicităţii primele imagini cu faceliftul noului E-Klasse în variantele sedan, break, cabrio şi coupe, Mercedes este aşteptat să facă lumină şi în cazul versiunii de performanţă AMG.

Germanii s-au conformat şi au dezvăluit astăzi prima imagine a noului E63 AMG în toate variantele de caroserie. Debutul oficial va avea însă loc la Salonul Auto de la Detroit, săptămâna viitoare.

Cum era de aşteptat, faceliftul s-a aplicat şi în cazul modelelor AMG, care plusează însă cu o grilă nouă, cu o singură baghetă cromată, cu un spoiler agresiv, cu prize mari de aer, şi cu blocuri optice cu tentă neagră. Modificări importante vor fi regăsite şi în interior, acolo unde vom avea un instrumentar de bord nou şi o echipare mai bogată.

Esential 550 de cai putere oferă noul Mercedes E63 AMG.
719 Nm oferă noul E63 AMG.
Sub capotă clienţii vor putea opta pentru acelaşi motor V8 bi-turbo de 5.5 litri, capabil să livreze 550 de cai putere şi 719 Nm.
Performanţele nu au fost dezvăluite, însă există mai multe zvonuri care vorbesc despre introducerea sistemului de tracţiune integrală 4Matic în lista de opţiuni.

Restul informaţiilor oficiale vor fi dezvăluite cu ocazia Salonului de la Detroit, în data de 14 ianuarie.

via wcf

Comentarii (6)

  • Daca E AMG este cel din dreapta are o problema, bara fata este cea de pe Seria 4 Coupe.
    7 16
  • andrei
    e 63 amg arata superb,chear ft bine...!!!
    13 6
  • arata f bine
    11 2
  • Imi placea mai mult generatia cu faruri patratoase sepatare. Niste prosti....au stricat masina.
    7 11
  • Arata foarte elegant ,mai ales din fata,dar nici in spate nu ar arata rau .
    7 1
  • Adevarul ca este greu sa faci un exercitiu de imaginatie sa te uiti la un seria 4 si apoi la AMG E si sa vezi ca bara fata 90% arata la fel.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru