Prima imagine cu exteriorul noului Mercedes-Benz Clasa E

de Tiberiu Safta
Vineri, 07.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat o primă imagine oficială cu exteriorul următoarei generații a Clasei E. Imaginea relevă puțin din partea laterală a berlinei de clasă executive. Lansarea va avea loc la finalul lui aprilie.

Anul acesta, Mercedes-Benz pregătește o nouă generație pentru Clasa E, berlina sa din clasa executive. Cu această ocazie, constructorul german tocmai ne-a dezvăluit prima imagine cu viitorul model, care urmează să fie prezentat oficial în 25 aprilie.

Imaginea nu relevă decât puțin din profilul lateral al noului model. De aici ne putem da seama că design-ul viitoarei generații Clasa E nu va schimbat radical, ci mai degrabă, va fi ușor evoluat față de modelul din prezent. O noutate subtilă este reprezentată de linia care se prelinge de-a lungul părții laterale. Această linie nu mai este unită prin mânerele portierelor, ci este amplasată deasupra lor.

O altă noutate vizibilă aici este design-ul nou al stopurilor, orientate pe plan orizontal. Inclusiv farurile vor fi ușor revizuite.

Schimbările majore vor avea loc în habitaclu, acolo unde șoferul va primi un instrumentar digital dedicat și va primi și un sistem multimedia similar cu cel văzut la modelul EQE.

Zvonurile spun că instrumentarul digital va măsura 11.9 inch, iar ecranul central va măsura 12.9 inch și va avea tehnologie OLED.

Ceea ce rămâne un mister este capitolul cu privire la propulsoare. Cu toate acestea, știm că viitorul Mercedes-Benz Clasa E va primi și versiuni electrificate, care promit să "stabilească noi standarde în eficiență".

Așteptarea nu va mai dura foarte mult, deoarece Mercedes-Benz a confirmat că noua generație Clasa E va fi dezvăluită oficial în 25 aprilie.

via Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • Cucurigu
    O să fie un C mai mare, nimic în plus.
    7 2
  • Actualul model este unul dintre cele mai echilibrate și frumoase design-uri de pe piață, atât la interior cât și la exterior.

    Ar fi frumos să nu se exagereze cu display-urile la interior.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru