Prima imagine cu interiorul viitoarei Honda CR-V

de Alexandru Monenciu
Joi, 23.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat o imagine cu interiorul viitorului SUV CR-V. Debutul acestuia este programat pentru data de 12 iulie.

În urmă cu aproape o lună, Honda a publicat primele imagini cu viitoarea generație CR-V. SUV-ul japonez este programat să debuteze în 12 iulie, dar, până atunci, constructorul nipon ne dă ocazia să aruncăm o privire și la interior.

Honda promite un interior confortabil, plin de tehnologie, cu finisaje de înaltă calitate și mai mult spațiu decât înainte.

Din câte poți observa, noul CR-V împrumută mai multe elemente interioare de la Civic. Inclusiv display-ul sistemului multimedia. Avem apoi un instrumentar digital de bord, accente negre, ornamente din aluminiu și tapițerie din piele perforată.

Honda a adus îmbunătățiri și exteriorului. SUV-ul va avea faruri mai înguste, grilă frontală restilizată și stopuri cu grafică schimbată.

Noua generație CR-V va fi disponibilă atât cu motorizări plug-in hybrid cât și cu unele hibride, fără încărcare la priză.

via Honda

Comentarii (1)

  • Scrooge
    Sigur nu e noul Duster ?
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru