Prima imagine cu Mercedes-AMG CLA 45, publicată accidental în configuratorul constructorului: lansarea va avea loc peste câteva luni

de Daniel Popescu
Marti, 07.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O imagine cu Mercedes-AMG CLA 45 a apărut accidental în configuratorul online al constructorului german, deși lansarea va avea loc abia peste câteva luni.

Noua generație Mercedes-Benz CLA a fost prezentată oficial în luna ianuarie, iar constructorul german a confirmat atunci că modelul va primi mai multe versiuni de performanță AMG.

Prima dintre ele a sosit după numai trei luni și a purtat numele Mercedes-AMG CLA 35, iar aceasta este deja disponibilă pentru achiziție pe anumite piețe europene. Următoarea lansare este cea a lui Mercedes-AMG CLA 45, care va sosi însă pe piață peste câteva luni.

Totuși, publicația germană Auto Bild a descoperit în configuratorul online al celor de la Mercedes o imagine cu CLA 45, publicată în secțiunea dedicată lui CLA 35. Astfel, la alegerea pachetului AMG Night Package, apare o imagine suplimentară atribuită lui CLA 35, care în realitate este CLA 45.

Diferențele vizuale nu sunt radicale, însă există un element care confirmă că Mercedes-Benz a încărcat o imagine cu CLA 45: prezența a patru guri de evacuare, similare cu cele observate deja în timpul testelor sub camuflaj cu CLA 45, în locul celor două guri de evacuare de care dispune CLA 35.

În plus, inscripția de pe partea din spate a modelului sugerează că aceasta ar putea fi chiar o versiune superioară cu numele CLA 45 S, însă acest lucru va fi confirmat sau informat în perioada următoare.

CLA 35 mizeaa pe un motor de 2.0 litri cu 306 CP, iar zvonurile indică faptul că viitorul CLA 45 va fi disponibil în variante de 388 CP și 421 CP.

Via Motor1, Caradisiac

Comentarii (2)

  • Adrian24
    De ce are stopuri de Giulia?
    0 0
  • Poate vrei sa spui Infiniti Q60.Sunt 99% identice
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru