Prima imagine cu un viitor supercar McLaren, noul etalon al mărcii

de Tiberiu Safta
Marti, 25.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat un clip teaser cu un viitor supercar, destinat a fi noul etalon al mărcii. Noul model va fi dezvăluit oficial în mai puțin de 24 de ore.

Constructorul britanic a publicat pe rețelele sociale un clip teaser cu un viitor supercar al său. Modelul va fi dezvăluit oficial în primele ore ale lui 26 aprilie, iar acesta este destinat a fi noul etalon al mărcii de la Woking.

Clipul în sine nu relevă foarte multe, decât semnătura luminoasă a stopurilor, asemănătoare cu cea văzută la vechiul 720S. De altfel, potrivit informațiilor neoficiale, noul model pare a fi chiar înlocuitorul direct al lui 720S, care a fost scos din producție la finele anului trecut.

În același clip putem auzi și puțin din motorul noului model. Cel mai probabil, vorbim despre un motor V8 twin-turbo. Din nou, unele informații neoficiale susțin că noul model ar urma să primească o versiune îmbunătățită a acestui motor, care va dezvolta acum 750 de cai putere în loc de 720 de cai putere pentru vechiul 720S.

La final, presa mai speculează că noul model va fi mai degrabă o evoluție decât o revoluție. Astfel, noul supercar ar urma să primească o bară față nouă, prize de aer mai mari și o frână aerodinamică inspirată ce cea văzută la modelul 765LT.

Tot aici mai adăugăm că noul model va avea un habitaclu asemănător cu cel văzut la modelul Artura.

Toate acestea vor fi dezvăluite în mai puțin de 24 de ore, deoarece lansarea noului supercar McLaren va avea loc în primele ore ale zilei de 26 aprilie.

via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru