Prima imagine teaser cu Fiat 500X facelift: modificări estetice minore și motoare noi pe benzină

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a publicat prima imagine teaser cu viitorul 500X facelift. SUV-ul constructorului italian ar urma să fie prezentat în luna septembrie, debutul comercial fiind pregătit pentru prima parte a anului viitor.

La finalul anului trecut, Fiat a pregătit câteva îmbunătățiri pentru 500X. Italienii introduceau noul sistem de infotainment Uconnect, echipat cu un ecran tactil cu diagonală de 7 inch, și două culori noi pentru caroserie (Donatello Bronze și Alpi Matte Green).

Acum, constructorul italian a publicat prima imagine teaser cu viitorul Fiat 500X facelift. Conform primelor informații, SUV-ul va fi prezentat oficial în luna septmebrie, iar debutul comercial ar urma să aibă loc în prima parte a anului viitor.

Din punct de vedere estetic, 500X facelift va sosi cu câteva modificări discrete. Farurile și luminile de zi au acum semnături luminoase diferite, iar același tratament ar urma să fie aplicat și în dreptul stopurilor spate. Nici spoilerele nu vor scăpa de mâna fină a designerilor.

Gama de motorizări ar urma să treacă printr-o serie de transformări. Cel mai probabil, viitorul 500X facelift va primi noile unități pe benzină anunțate în urmă cu câteva săptămâni în momentul prezentării "fratelui" Jeep Renegade facelift.

Astfel, SUV-ul italian ar urma să fie oferit împreună cu motorul pe benzină de 1.0 litri MultiAir III de 120 CP și 190 Nm și alături de propulsorul de 1.3 litri benzină disponibil în versiunile de 150 CP și 180 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru