Prima imagine teaser cu viitorul Lamborghini Hurcan facelift: modificări estetice discrete și mici îmbunătățiri la nivelul performanțelor

de Cornel Șocariciu
Luni, 07.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Huracan facelift va fi lansat în a doua parte a anului curent. Italienii pregătesc mici îmbunătățiri estetice și modificări minore la nivelul performanțelor.

Lamborghini trece printr-o perioadă aglomerată. Constructorul italian pregătește un succesor pentru vârful de gamă Aventador, dar și o competiție monomarcă în cadrul căreia SUV-ul Urus va deveni actorul principal.

De asemenea, Lamborghini se apropie de faza finală a dezvoltării lui Huracan facelift. Pentru a mai îndulci așteptarea, constructorul din Sant'Agata Bolognese a publicat o imagine teaser cu viitorul Huracan facelift pe o platformă dedicată exclusiv clienților.

Conform unor surse apropiate companiei, viitorul Lamborghini Huracan facelift va primi o serie de modificări estetice discrete, iar versiunile de bază vor integra elemente de design care în acest moment pot fi găsite doar pe varianta Performante.

Sub capota modelului italian vom vedea același V10 de 5.2 litri, însă puterea oferită de propulsorul pe benzină ar urma să crească cu 10 CP atât pentru versiunea cu roți motrice spate, cât și pentru varianta cu tracțiune integrală. În aceste condiții, Huracan facelift ar urma să fie oferit în versiuni LP620-4 și LP590-2.

Totodată, voci apropiate companiei spun că italienii vor veni și cu câteva modificări la nivelul suspensiilor.

La interior, producătorul din Sant'Agata Bolognese a pregătit o consolă centrală modificată și un ecran de dimensiuni generoase amplasat pe verticală. Conform surselor, debutul viitorului Huracan facelift va avea loc în a doua parte a anului curent.

Via | AutoExpress

Comentarii (2)

  • mircea badea
    oare intentionat nu ofera toata puterea de la inceput? la fel si cu suspensia?
    1 1
  • @mircea badea - complet de acord cu tine. Pe mine ma enerveaza chiar mai mult - de ce au mai lansat Gallardo cand puteau lansa direct Huracan!!!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru