Primele accesorii auto sustenabile, lansate în România alături de prima Tesla Model 3 pregătită pentru Viteză în Coastă

de Tiberiu Safta
Luni, 19.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cadrul unui eveniment desfășurat la Academia Titi Aur, mai mulți jurnaliști au avut ocazia de a urca la bordul unui Tesla Model 3 de curse. Aceasta este pilotată de către Dominic Marcu, pilot care evoluează în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Totodată, unul din sponsorii pilotului a lansat accesorii auto noi în România, realizate din materiale sustenabile.

Săptămâna trecută, mai mulți jurnaliști și pasionați de automobile au avut ocazia de a face cunoștință cu o mașină specială în România. Într-un eveniment organizat la Academia Titi Aur, cei prezenți au avut ocazia de a urca la bordul primei Tesla Model 3 de competiție din Europa.

Mașina este pilotată de către Dominic Marcu, pilot care evoluează în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Cu ajutorul unui propulsor electric de 500 de cai putere și cu un cuplu de 660 Nm, prima Tesla Model 3 de competiție din Europa accelerează de la 0 la 100 de km/h în doar 3.2 secunde.

Performanțele sale sunt ajutate și de o masă totală mai mică cu 200 de kilograme față de un model de serie. Unele componente, precum plafonul, sunt confecționate din fibră de sticlă. Mai mult, jantele de 18 inch sunt încălțate cu anvelope slick.

Cei care au luat parte la eveniment au urcat la bordul mașinii de competiție, în dreapta lui Dominic Marcu și au putut să simtă pe propria piele ce înseamnă să fii pasager într-o mașină de curse electrică.

Evenimentul a servit drept lansare oficială pe piața din România a unei game noi de accesorii auto sustenabile, produse de Hama, un nume cu o vechime de 100 de ani în domeniu.

Asocierea cu o mașină de curse electrică a venit natural odată cu lansarea acestei game noi de produse eco-friendly, începând de la ambalaje din carton reciclat imprimate cu cerneală eco și continuând cu produse realizate din materiale reciclate.

“Grupul Hama împărtășește aceeași viziune cu cea a lui Dominic, demostrându-ne că împreună putem construi un viitor în care sustenabilitatea, tehnologia, inovația și performanța dețin un rol tot mai important în viețile noastre.

Participarea lui Dominic Marcu în Campionatul Național de Viteză în Coastă s-a putut realiza și cu sprijinul Hama România, lucru care ne onorează” declara Adelina Panait, Marketing Manager, Hama România.

Comentarii (4)

  • @dutzu
    ti-am zis ca tesla 3 prajeste orice bolid afumator?!
    1 4
  • si poate praji si orice sofer ghinionist. Cica ard si sub apa substantele alea mirobolante, care cine stie prin ce groapa din Romania vor ajunge la sfarsit.
    3 2
  • Seriff
    @AM sunt curios daca aveti curaj sa ziceti exact cine va obliga sa faceti atata propaganda masinilor electrice, 9 din 10 articole sunt despre electrice.
    Intre timp pe un site obiectiv:
    https://autolatest.ro/stiri/ikea-a-inchis-definitiv-statiile-de-incarcare-al-masinilor-electrice-din-romania-urmeaza-penny-market/
    https://autolatest.ro/stiri/in-europa-pretul-pentru-fiecare-kwh-cumparat-de-la-statiile-shell-recharge-a-ajuns-la-0-83-euro-sau-4-09-ron/
    https://autolatest.ro/stiri/soferii-de-masini-tesla-se-ingramadesc-sa-alimenteze-gratuit-la-promenada-pretul-energiei-electrice-a-crescut-simtitor-si-pentru-bogatii-romaniei/
    2 2
  • @sheriff
    realitatea si viitorul apropiat si iminent ii obliga.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru