Primele detalii despre noul Audi RS6: modelul de performanță ar putea avea un motor V8 biturbo de 4.0 litri și 658 CP

de Daniel Popescu
Duminica, 25.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Audi RS6 ar putea fi echipat cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri și 658 CP, însă va avea și o versiune sedan, potrivit unor informații neoficiale.

Audi a lansat nouă generație A6 cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de la începutul lunii martie, astfel că în aproximativ un an constructorul de la Ingolstadt ar trebui să lanseze și noul RS6.

Prin urmare, nu este surprinzător că presa internațională relatează deja o serie de informații cu privire la sistemul de propulsie al viitorului RS6. Astfel, se vehiculează că noul Audi RS6 va utiliza un motor V8 biturbo de 4.0 litri disponibil în prezent și pe modele precum Porsche Cayenne Turbo sau Lamborghini Urus.

În versiunea standard, acest sistem de propulsie va genera circa 613 cai putere, cu aproximativ 45 de cai putere mai mult decât actualul RS6. Între timp, în versiunea cu pachetul de performanță instalat, RS6 ar trebui să furnizeze circa 658 de cai putere.

Pe de altă parte, se vehiculează că noul Audi RS6 ar putea fi disponibil și într-o versiune cu 4 uși, în special pe piețele din China și Statele Unite. Între timp, viitorul Audi S6 va fi echipat cel mai probabil cu o gamă de motoare V6 diesel și pe benzină.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • interesant. avem informatii despre rs6, dar noul a6 il tinem la secret
    2 6
  • @ penibil
    scrie "aproximativ 45", deci nu e chiar gresit ;)
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru