Primele exemplare Nissan GT-R50 by Italdesign urmează să fie livrate clienților. Producție limitată la 50 de unități

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 03.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italdesign anunță startul livrărilor pentru ediția limitată Nissan GT-R50. Acest model va fi replicat în doar 50 de exemplare, iar versiunea de serie a debutat în 2020.

În 2018, Nissan și celebra casă de design Italdesign au aniversat 50 de ani de existență. Pentru a marca momentul, cele două companii și-au unit forțele și au dat naștere conceptului Nissan GT-R50 by Italdesign. Anul trecut, în luna mai, a debutat și versiunea de serie.

După mai multe amânări, Italdesign a anunțat acum că primele 5 exemplare se pregătesc să plece spre viitorii proprietari. Îți reamintim că acest model special va fi replicat în doar 50 de unități, fiecare costând cel puțin 990.000 de euro.

Fiecare dintre cele 50 de exemplare sunt asamblate manual în Italia, iar clienții le pot personaliza până în cele mai mici detalii. Unul dintre primii 5 norocoși a folosit ca sursă de inspirație un GT-R "showcar" din 1972 și a optat pentru o nuanță exterioară specială: Verde Kenmeri.

Două sunt vopsite în aceeași combinație de culori Liquid Kinetic / Auriu Energic Sigma ca și conceptul care a debutat în urmă cu trei ani. Ultimele două (din primul lot de 5) sunt finisate în Argento Italdesign, respectiv Negru Caravaggio.

Nissan GT-R50 by Italdesign este echipat cu o versiune îmbunătățită a propulsorului V6 biturbo de 3.8 litri.

Unitatea dezvoltă, în cazul său, 720 de cai putere și 780 Nm cuplu.

via Italdesign

Comentarii (3)

  • 990.000 Euro ? insane ...
    8 1
  • De banii aia iei 4 (patru) bucati Porsche Turbo S, frumos echipate ...
    12 4
  • Edikkk
    Uzate moral şi poluează la greu

    PS AM cenzuraţi?
    2 22

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru