Italdesign

Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Concepte

Italdesign prezintă un concept al unui vehicul autonom care se transformă și într-o cameră

Studioul de design italian a prezentat în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas conceptul Climb-E. Acesta este un vehciul autonom care se poate transforma într-o cameră în plus pentru casă.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Nissan se gândește la un GT-R electrificat pentru a ține pasul cu normele de poluare

Nissan GT-R este o mașină de legendă printre cercurile de pasionați auto. „Godzilla” ar putea să primească tratamentul de electrificare la 14 ani de la debut, conform declarațiilor lui Makoto Uchida, șeful mărcii nipone.
Miercuri, 03 Noiembrie 2021 | Industrie

Primele exemplare Nissan GT-R50 by Italdesign urmează să fie livrate clienților. Producție limitată la 50 de unități

Italdesign anunță startul livrărilor pentru ediția limitată Nissan GT-R50. Acest model va fi replicat în doar 50 de exemplare, iar versiunea de serie a debutat în 2020.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Tehnologie

Williams și Italdesign au dezvoltat platforma pentru mașini electrice care promite o autonomie de 1.000 de kilometri

Echipele de ingineri de la Williams și Italdesign au colaborat pentru a dezvolta o platformă modulară pentru mașini electrice premium, care promite o autonomie de 1.000 de kilometri. Cele două companii spun că noua arhitectură poate găzdui modele din diferite segmente, precum sedanuri sau SUV-uri.
Luni, 22 Februarie 2021 | Tehnologie

Cum funcționează tehnologia care combate acvaplanarea. Pe viitor ar putea echipa și mașini autonome

Italdesign, Bosch și Easyrain au dezvoltat un sistem ingenios care combate acvaplanarea. Tehnologia poate fi adaptată și pe mașinile cu sistem de propulsie electric.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de producție a lui Nissan GT-R50 by Italdesign: modelul sport va fi asamblat în doar 50 de unități

Nissan a publicat primele imagini cu versiunea de producție a lui GT-R50 by Italdesign. Modelul va fi produs în doar 50 de unități și este echipat cu motorul V6 de 3.8 litri care dezvoltă 720 CP.
Luni, 24 Februarie 2020 | Industrie

Un angajat Italdesign a fost infectat cu coronavirus: cele două centre de design din Torino au fost închise

Italdesign, compania de design care face parte din Grupul Volkswagen, a închis cele două centre de dezvoltare din Torino după ce unul dintre angajații săi a fost infectat cu coronavirus.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan GT-R50 By Italdesign a intrat în producția de serie: modelul cu 720 CP va fi asamblat în doar 50 de unități

Nissan a anunțat că modelul GT-R50 by Italidesign a intrat deja în producție, iar primul exemplr de serie va putea fi admirat la finalul săptămânii curente în cadrul Nismo Festival.
Duminica, 10 Martie 2019 | GENEVA 2019

Italdesign DaVinci: italienii caută producător pentru acest concept al unui GT 100% electric

Italdesign DaVinci este conceptul unui GT 100% electric ce a fost prezentat la Geneva. Casa de design spune că prototipul are nevoie de doar câteva modificări pentru a intra în producție. În acest sens, Italdesign caută producători pentru versiunea de serie a conceptului DaVinci.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Modele noi

Italdesign prezintă un nou teaser pentru un model ce va fi lansat la Geneva: debutul programat pe 5 martie

Italdesign a publicat un nou teaser care anunță lansarea unui nou model sau a unui concept. Debutul viitorului vehicul va avea loc pe 5 marie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Concepte

Italdesign prezintă al doilea teaser care anunță lansarea unui nou vehicul: prezentarea va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Italdesign a publicat un teaser video care anunță lansarea unui nou model sau a unui concept. Debutul viitorului vehicul va avea loc în 5 marie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Modele noi

Italdesign prezintă primul teaser pentru un nou vehicul: lansarea va avea loc în 5 martie la Geneva

Italdesign a publicat un teaser care anticipează lansarea unui nou model sau a unui concept. Casa de design nu oferă alte detalii, cu excepția faptului că prezentarea va avea loc în 5 martie la Geneva.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu Nissan GT-R50: startul comenzilor pentru modelul cu 720 CP, producție de 50 de unități și preț de aproape un milion de euro

Nissan a publicat primele imagini oficiale cu modelul GT-R50, creat în parteneriat cu Italdesign. Japonezii au anunțat startul comenzilor pentru modelul ce dezvoltă 720 de cai putere, ce va avea o producție limitată la 50 de unități și un preț de pornire de 990.000 de euro.
Marti, 10 Iulie 2018 | Industrie

Prototipul Nissan GT-R50 ar putea avea o producție limitată la 50 de unități: preț de 900.000 de euro pentru fiecare exemplar construit manual

Prototipul GT-R50, creat de Nissan și casa de design Italdesign, va intra în producție în funcție de interesul manifestat de clienți. Potrivit celor de la Nissan, producția ar putea să fie de cel mult 50 de unități, fiecare exemplar urmând să aibă un preț de circa 900.000 de euro.
Vineri, 29 Iunie 2018 | Modele noi

Nissan GT-R50 by Italdesign: prototip de 720 de cai putere la aniversarea de 50 de ani a celor două companii

Nissan și casa de design Italdesign aniversează în acest an 50 de ani de existență, astfel că cele două companii și-au unit forțele și au dat naștere unui prototip de 720 de cai putere numit Nissan GT-R50 by Italdesign.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Informaţii noi despre supercarul Italdesign: va avea motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8 şi va ajunge la 100 km/h în 3.2 secunde

Supercarul pe care casa de design Italdesign deţinută de Volkswagen îl va anunţa în martie la Geneva va fi echipat cu motorul V10 de 5.2 litri de pe Audi R8, potrivit unor informaţii neoficiale.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

Casa de design deţinută de Volkswagen are planuri mari: teaser pentru un supercar Italdesign produs în numai 5 unităţi

Italdesign, casa de design deţinută de Volkswagen, va prezenta în martie la Salonul Auto de la Geneva un supercar exclusivist care va fi disponibil în numai 5 unităţi.
Vineri, 20 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Giugiaro se pregăteşte să expună un nou concept futurist

Casa de design Giugiaro, deţinută în prezent de Grupul Volkswagen, va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva un concept în premieră mondială.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Italdesign Giugiaro Clipper, conceptul italienilor ne prezintă un potenţial monovolum de la Volkswagen

Italienii de la Italdesign Giugiaro au realizat un monovolum futurist pe platforma MQB a concernului Volkswagen. Acesta ne prezintă o ipoteză a unui viitor monovolum al mărcii din Wolfsburg.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Premierele Grupului Volkswagen

Cele mai importante modele lansate astăzi de Volkswagen la Geneva le-au fost prezentate jurnaliştilor într-un eveniment special în seara dinaintea deschiderii Salonului.

Tag-uri similare

Pininfarina, Italdesign, Carozzeria Touring
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru