Williams și Italdesign au dezvoltat platforma pentru mașini electrice care promite o autonomie de 1.000 de kilometri

de Paul Cosma
Miercuri, 28.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipele de ingineri de la Williams și Italdesign au colaborat pentru a dezvolta o platformă modulară pentru mașini electrice premium, care promite o autonomie de 1.000 de kilometri. Cele două companii spun că noua arhitectură poate găzdui modele din diferite segmente, precum sedanuri sau SUV-uri.

Britanicii de la Williams Advanced Engineering și italienii de la Italdesign anunță o posibilă revoluție în domeniul vehiculelor electrice

Cele două companii au colaborat pentru dezvoltarea EVX, o platformă modulară destinată unei noi generații de mașini electrice premium. 

Arhitectura oferită constructorilor auto de către Williams și Italdesign promite flexibilitate, adaptabilitate și, cel mai important, o autonomie de cel puțin 1.000 de kilometri între încărcări. 

Cei doi parteneri transmit că EVX poate susține modele electrice premium “de înaltă performanță” din diferite segmente de piață, platforma fiind gândită astfel încât bateriile să fie integrate în structura șasiului din fibră de carbon. 

Obiectivul Williams și Italdesign este ca pe platforma EVX să fie produse anual cel puțin 10.000 de mașini electrice pentru fiecare client în parte.

Comentarii (2)

  • Nu cred ca as vrea sa fiu clientul lor. Chiar nu stiu ce as face cu 10000 de masini. Mai cititi odata ultima fraza.

    Oricum, revolutia electrica se apropie cu pasi rapizi.
    6 5
  • Clientul este compania care va prelua platforma.

    Oricum, traducerea e nefericita. Mai exact complet eroanta. Williams și Italdesign poate produce platforma de la o serie ultra-limitata PANA LA 10.000 de unitati de acest tip. Mai mult Italdesign poate produce 500 de platforme in propria uzina din Turin.

    PS "up to" = "pana la"
    PS2 nu e prima data cand traducerea e stramba. Adica, redactia AM, pe bune? Sau vreti sa vedeti cam ce cititori aveti?
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru