Primele imagini cu noua generație Land Rover Defender: modelul off-road, testat sub camuflaj înainte de prezentarea din 2019

de Daniel Popescu
Vineri, 28.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a prezentat o serie de imagini sub camuflaj cu noua generație Defender, care va fi prezentată în 2019 și comercializată începând din 2020.

După publicarea unui teaser la jumătatea lunii decembrie, Land Rover a furnizat la sfârșitul acestei săptămâni primele imagini cu viitoarea generație a modelului de off-road Defender.

Pentru moment, constructorul britanic se limitează la fotografii sub camuflaj realizate în timpul unor teste desfășurate în Statele Unite ale Americii. Conform procedurilor obișnuite, modelul a fost evaluat la temperaturi cuprinde între 5 și 50 de grade Celsius și la altitudini de până la 4.000 de metri.

Land Rover nu a furnizat detalii concrete despre noua generație, cu excepția faptului că aceasta va beneficia de un design exterior și interior complet nou, pe lângă o serie de sisteme de asistență și opțiuni de conectivitate.

Totuși, cu aproximativ două luni în urmă, Ralph Speth, CEO-ul Jaguar Land Rover, a oferit o serie de informații interesante despre viitorul model. Astfel, viitorul Defender va păstra plafonul plat și partea frontală tradițională, însă britanicii vor alege și linii rotunjite gata să impresioneze publicul tânăr.

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată în 2019 și va fi comericializata începând din 2020.

Obiectivul este ca noua generație să fie comercializată în 100.000 de unități pe an. 

Via Land Rover

Comentarii (1)

  • Marius
    Daca nu e electrica, mai mult ca sigur ca o sa fie si ultima caggeneratie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru