Primele imagini cu viitorul BMW Seria 8 Convertible: germanii testează în zonele aride din California și Nevada

de Cornel Șocariciu
Joi, 30.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o serie de imagini cu viitorul Seria 8 Convertible realizate în timpul testelor desfășurate în statele Nevada și California. Modelul producătorului german mizează pe un plafon din material textil, iar restul elementelor de design sunt preluate de pe versiunea Coupe.

Pregătirile pentru lansarea noului BMW Seria 8 Convertible intră în linie dreaptă. Constructorul german a publicat o serie de imagini surprinse în timpul testelor realizate în California și Nevada.

Inginerii BMW au urmărit comportamentul viitorului Seria 8 Convertible într-un climat arid: peste 50 de grade Celsius și foarte mult praf. Aceștia au rulat în traficul aglomerat de pe Las Vegas Strip, au parcurs traseele de macadam din jurul Muntelui Whitney și au petrecut ore întregi în depresiunea Death Valley.

Viitorul BMW Seria 8 Convertible mizează pe un plafon din material textil, iar restul elementelor de design sunt preluate de pe versiunea Seria 8 Coupe. Oficialii producătorului german nu au oferit detalii despre gama de motorizări, dar cel mai probabil vom vedea aceleași unități pe care le oferă versiunea Coupe.

BMW Seria 8 Coupe este disponibil fie cu un motor V8 pe benzină de 4.4 litri care produce 530 de cai putere și 750 Nm, fie alături de un propulsor diesel de 3.0 litri care dezvoltă 320 de cai putere și 680 Nm.

Pentru moment, pe piața din România, clienții pot comanda doar versiunea echipată cu motorul diesel. Prețul de pornire este de 102.500 de euro.

Comentarii (1)

  • Masina-i super dar tot nu are acel uauuu a lui LC...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru