Primele imagini oficiale cu noul BMW X3

de Tiberiu Safta
Luni, 15.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini oficiale cu noua generație X3, ascunsă sub camuflaj. Noul model va avea un design nou și va fi disponibil în versiuni cu motoare pe benzină, diesel, hibride plug-in și electrice.

Au apărut primele imagini oficiale cu cea de-a patra generație BMW X3. Pentru moment, noul model este ascuns sub camuflaj, însă lansarea oficială va avea loc mai târziu în acest an. Noul model va aduce un design revizuit, precum și alte modificări de natură tehnică.

În imaginile oficiale putem observa o semnătură luminoasă nouă a farurilor LED, precum și un aspect revizuit al grilei duble. De asemenea, observăm în părțile laterale și mânere noi, de tip clapetă. Partea din spate va fi complet diferită din punct de vedere vizual față de generația actuală. Aici vedem stopuri cu un design nou și cu o semnătură luminoasă în forma literei Y, iar numărul de înmatriculare va fi acum montat pe bara de protecție.

Alături de noul design, noul BMW X3, cunoscut sub numele de cod G45, va avea un coeficient aerodinamic de 0.27, față de 0.29 pentru actuala generație. De asemenea, punțile noului model sunt mai late, iar șasiul și caroseria sunt acum mai rigide.

Noul model primește și bare anti-ruliu noi. Opțional, viitorul BMW X3 va putea fi dotat și cu un șasiu adaptiv, care include amortizoare controlate electronic.

Alte noutăți tehnice includ o direcție îmbunătățită și sisteme de asistență și de siguranță noi.

Noul BMW X3 va fi bazat pe platforma CLAR și va fi disponibil cu motoare pe benzină, diesel și hibride plug-in. Va exista și o versiune electrică iX3, dar care va avea o platformă diferită.

De asemenea, interioarele celor două versiuni vor fi diferite. Deocamdată, BMW nu a oferit mai multe detalii despre noul model. Lansarea viitoarei generații BMW X3 va avea loc în următoarele săptămâni.

via BMW

Comentarii (1)

  • Deci varianta termică va fi pe vechea platforma și cu vechile motoare, cu același design obosit.

    Varianta electrică va fi Neue Klasse.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru