Primele imagini oficiale cu prototipul lui Audi e-tron facelift

de Tiberiu Safta
Vineri, 23.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat imagini oficiale cu noul prototip al lui Audi e-tron facelift. Mașina este vopsită în culori speciale și va fi prezentă la evenimentul E-Cannonball în orașul Hamburg.

Audi e-tron, primul SUV pur electric al mărcii de la Ingolstadt, a fost lansat în 2019. În curând, modelul cu zero emisii va primi un facelift, ocazie cu care Audi a publicat imagini oficiale cu prototipul noii versiuni, vopsit în culori speciale pentru a ascunde unele detalii estetice.

Față de actuala versiune, noul Audi e-tron facelift primește o grilă ușor mărită, precum și un design nou al prizelor de aer amplasate în bara din față. Din ceea ce se poate vedea, semnătura luminoasă LED este ușor diferită față de actualul model, iar părțile laterale și din spate par a fi identice cu actualul model.

Audi nu a oferit niciun detaliu cu privire la propulsor. Mai devreme în acest an, constructorul german a precizat că noua versiune facelift a lui e-tron va purta numele Q8 e-tron. De asemenea, este de așteptat ca noul model să beneficieze de un acumulator mai mare și de propulsoare electrice mai eficiente, care să ofere o autonomie mai mare.

Prototipul noului Audi e-tron facelift va participa la evenimentul E-Cannonball din Hamburg, Germania.

via Audi

Comentarii (3)

  • Mircea Badea
    iar suv?! dar un kart electric pe cand?
    2 1
  • Facelift? Masina asta e atat de veche din punct de vedere tehnologic incat ar trebui casata.
    4 0
  • Asta-i problema la electrice, la 4 ani de la lansare toate trebuie casate din punct de vedere tehnologic. Anul trecut Tesla 3 in Europa 120.000 buc (chiar impresionant), anul asta pana inclusiv iulie 40.000… UPS pare ca nu trec de 100.000 pana la sfârșit de ‘22 si apoi sa vezi cum cade domino-ul electrificării. Tesla sunt intr-o poziție foarte sensibilă (sa nu zic nasoala) pentru ca nu pot produce clasice, este totul sau nimic. Anul acesta creșterea la Tesla nu va depăși 15% fata de anul trecut (puțin peste 1.1 milioane masini) si asta înseamnă sub 80% utilizare capacitați producție (deci nasol). Anul asta creșterile pe electrice vor fi minime iar la anul se duc in cap… Posibil sa fie modele care se vor descurca așa cum este si la clasice si pana la urma așa este normal, piața se reglează pentru ca valul Gadget-urilor auto este pe ducă. Știu producător (important) care planifica sa crească capacitați de producție si personal dedicat diviziei electrice si in nici 3 luni de când au anunțat, au pus totul “on Hold” ca sa nu zică Canceled.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru