Primele informații despre McLaren 620R: elemente aerodinamice noi și accesorii împrumutate de pe versiunea de circuit 570S GT4

de Cornel Șocariciu
Luni, 14.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va lansa în scurt timp o versiune de stradă bazată pe 570S GT4. Modelul va purta numele de 620R și va fi produs în serie limitată.

La jumătatea anului trecut, o serie de zvonuri anunțau că McLaren pregătește o versiune și mai puternică pentru 600LT (foto). Supercarul britanic face parte din gama Sports Series și are la bază modelul 570S Coupe.

Acum, oficialii McLaren au confirmat că în scurt timp vom face cunoștință cu o astfel de versiune. Modelul va purta numele de 620R și va oferi atât o serie de modificări aerodinamice, cât și o mulțime de îmbunătățiri la interior.

Conform reprezentanților companiei, viitorul 620R va fi produs în serie limitată și va putea fi achiziționat doar de cei care vor primi o invitație din partea producătorului britanic.

La exterior, viitorul McLaren 620R va fi echipat cu o serie de elemente aerodinamice împrumutate de pe versiunea de circuit 570S GT4 (foto). Sub capotă, motorul V8 biturbo de 3.8 litri va oferi 620 de cai putere. La interior, clienții vor primi scaune sport asemănătoare cu cele dedicate competițiilor de motorsport echipate cu centuri de siguranță cu prindere în șase puncte.

Nu este pentru prima dată când McLaren propune o astfel de versiune derivată din actualul 570S GT4.

La începutul anului trecut, divizia Special Operations a pregătit zece exemplare 570S MSO X. Acestea au fost comandate de dealerul McLaren Newport Beach, California, însă nu ofereau și îmbunătățiri în dreptul motorizării. 

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru