Primele informații despre noua generație Ford Focus: va avea schimbări de design și dimensiuni mai mari

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Ford Focus va include schimbări de design și dimensiuni mai mari, potrivit unor imagini spion cu modelul care va fi dezvăluit în cursul anului viitor.

La sfârșitul anului trecut, Ford dezvăluia noua generație a subcompactei Fiesta, care va fi lansată în curând și pe piața din România, iar inginerii și designerii lucrează acum la viitorul Focus.

La 3 ani de la lansarea actualului facelift (foto), noua generație este deja testată pe drumuri publice sub camuflaj, însă imaginile surprinse de fotografi oferă deja câteva indicii despre cum va arăta compacta. Astfel, imaginile arată că designul va suferi câteva schimbări importante, iar dimensiunile generale ale modelului vor fi mai mari.

De asemenea, forma ușilor sugerează că acestea ar putea fi realizate din aluminiu, element care ar ajuta Ford să reducă masa totală a modelului. De altfel, ușile de pe partea din spate și plafonul marchează cele mai mari schimbări de design observate în cadrul fotografiilor. Pe de altă parte, grila este bine camuflată, astfel că este incert cât de mari vor fi schimbările în această direcție.

Se anticipează că noua generație Ford Focus va fi dezvăluită oficial în a doua jumătate a anului viitor.

Via Automotive News

Comentarii (4)

  • Asa. Tot mariti-le pana a fi Ka mai mare decat Mondeo.
    15 1
  • cata vreme golful este etalonul, si etalonul creste, cresc toate. cam asa merge,
    9 14
  • someone
    in ultimii ani, eu stiu o singura masina care cu trecerea la o noua generatie a devenit mai mica decat predecesoarea......schimbul mitsubishi colt in mitsubishi mirage
    2 3
  • @eee

    Golf stă bine la capitolul ăsta față de altele, când privești un Golf 7 observi că este micuț, foarte aproape de Golf 4, singurul care a crescut vizibil față de Golf 3.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru