Primele informații despre noul Lamborghini Huracan Roadster

de Bogdan Mirică
Joi, 30.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Proaspăt lansatul Ferrari 488 GTB Spider va avea un rival pe măsură abia în primăvara anului viitor, când Lamborghini va dezvălui oficial, la Geneva, noul Huracan Roadster.

Unul dintre cele mai populare modele sportive din lume, testat și de noi în primăvara acestui an, Lamborghini Huracan se pregătește să aibă un frate.

Între fericire şi frustrare: 100 de minute cu Lamborghini Huracan

Constructorul italian lucrează intens la o variantă decapotabilă a actualului Huracan, așteptată să se numească Roadster, respectând astfel tradiția botezului din gama Lamborghini.

Noul Huracan Roadster ar urma să renunțe la acoperișul fix în favoarea unuia retractabil din pânză. Este aceeași rețetă folosită și de precursorul său Gallardo, pentru că este ușor, sistem de retractare nu este unul complicat, iar masa totală nu este afectată considerabil. În plus, acoperișul textil poate fi ascuns foarte ușor în interiorul caroseriei.

Esential 610 cai putere ar urma să ofere noul Lamborghini Huracan Roadster.
3.2 secunde va fi timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h al viitorului Huracan Roadster.
Noul Lamborghini Huracan Roadster ar urma să fie prezentat publicului cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2016, programat în luna martie a anului viitor. 

Supercarul decapotabil ar urma să beneficieze de același motor V10 de 5.2 litri, regăsit și pe fratele de concern Audi R8.

Agregatul pe benzină va dezvolta 610 cai putere și un cuplu motor de 560 Nm. Conectat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte, precum și la o tracțiune integrală permanentă, Huracan Roadster va fi capabil să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 3.2 secunde. Timpul este ușor mai slab decât cel al principalului rival, lansat zilele acestea: Ferrari 488 GTB.

Ferrari 488 Spider: 670 CP pentru noul model cabrio al italienilor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru