Primele schiţe ale viitorului Honda Accord european

de Bogdan Mirică
Marti, 04.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia rusească a celor de la Honda a dezvăluit o serie de schiţe ce intuiesc designul viitoarei generaţii Accord pentru piaţa locală şi implicit pentru cea europeană.

Cu ocazia Salonului Auto de la Moscova, divizia rusească Honda a publicat două schiţe ale viitorului Accord.

Noua generaţie a modelului de clasă medie, dezvăluită deja pe piaţa din Statele Unite, este aşteptată şi în Europa. Este, aşadar, foarte probabil ca schiţele publicate la Moscova să anticipeze designul viitorului Accord pentru piaţa din Rusia şi implicit pentru cea din Europa.

Mai mult, faptul că schiţele păstrează similarităţi izbitoare cu modelul american, întăreşte supoziţiile şi confirmă practic versiunea europeană, care nu va fi cu mult diferită de cea prezentată deja dincolo de Ocean.

Principalele diferenţe dintre cele două modele vor putea fi constatate la nivelul motorizărilor, Accord-ul european urmând să fie propulsat şi de un motor diesel. Surse neoficiale vorbesc chiar despre o versiune economică, pusă în mişcare de unitatea diesel de 1.6 litri, instalată deja pe Civic, capabilă să dezvolte 120 de cai putere şi 300 de Nm.

Honda va face probabil lumină în cazul Accord-ului european în această toamnă la Salonul Auto de la Paris, unde sedanul ar putea fi vedeta standului.

via carscoop

Comentarii (10)

  • Marian
    Ce zice fraza asta? "unitatea diesel de 1.6 litri, instalată deja pe Civic, capabilă să dezvolte 120 de cai putere şi 300 de Nm". Unde e instalata deja pe Civic? In ce tara? Stiam ca urmeaza sa apara motorul asta dar nu am auzit ca s-a lansat
    9 5
  • Marian
    Si legat de stire.... arata bine masina.
    10 8
  • Renault Latitude parca este.
    14 13
  • tekker
    Sper sa nu bage acordul de State in Europa...

    Pana acum erau modele diferite si ce e mai sus in poza e 95% modelul de state:


    http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/08/01-2013-honda-accord-sedan.jpg

    http://postmediacanada.files.wordpress.com/2012/08/honda-accord_2013_800x600_wallpaper_02.jpg%3Fw%3D496%26h%3D320
    4 1
  • Cred ca la motorizari sunt cei ma vulnerabili cei de la Honda, chiar si fata de rivalii lor japonezi. Trebuie sa reduca cilindreea la dieselul mai mare, macar la 2l.
    8 3
  • partea fruntala este luata 'direct' de pe Passat.......pana si gentile aduce de Vw.......
    8 13
  • benganezul
    Astea sunt doar niste schite,nu trebuie sa ne luam dupa ele.Vom vedea cand vor aparea imag oficiale.Oricum ar arata bine daca ar ramane asa.Si nu mai comparati cazanul de Passat sau Latitude cu Honda,ca sunteti penibili.
    10 9
  • mitzap
    De la spate seamana cu Legend. Legat de cilindraee ,ar cam fi cazul sa se adapteze ,taxe mari, impozit mare. Insa arata foarte bine sketchul sa vedem finalul lui .
    7 3
  • Uite aici, conform site-ului turbo.fr primele fotografii oficiale

    http://www.turbo.fr/actualite-automobile/505104-honda-accord-2013-photos-officielles/
    4 3
  • Ca fan Honda (am una in familie) sunt profund dezamagit de schite. E o combinatie de Latitude si Passat. Nu ca cele doua ar fi masini urate insa Honda e o firma mare care-si permite un design propriu totusi si industria auto japoneza nu mai e la nivel de anii 60 cand dadeau copy paste dupa modele americane/europene.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru