Primul teaser cu conceptul electric pregătit de Seat: lansarea este programată în 4 martie

de Daniel Popescu
Joi, 28.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a publicat primul teaser cu conceptul electric pe care îl va prezenta in 4 martie la Salonul Auto de la Geneva.

SEAT a anunțat că va prezenta săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Geneva conceptul din care va lua naștere primul său model electric. Cu această ocazie, constructorul spaniol a publicat un teaser care scoate în evidență o serie de elemente interesante.

Imaginea sugerează că noul concept electric va lua forma unui hatchback, iar semnătura stopurilor a fost de asemenea dezvăluită.

Pentru moment, Seat nu a oferit niciun fel de amănunte despre noul concept, nici măcar numele pe care îl va purta acesta, însă a precizat că vehiculul este dezvoltat pe noua platforma MEB a Grupului Volkswagen dedicată mașinilor electrice.

Chiar dacă Seat afirmă că noul concept este primul vehicul electric al producătorului, spaniolii au anunțat anterior că vor lansa în cursul acestui an o versiune de serie a conceptului electric Mii care a fost dezvăluit cu doi ani în urmă.

Modelul electric de oraș se înrudește cu Volkswagen e-Up și Skoda e-Citigo și va avea rolul de a obișnui dealerii Seat cu introducerea pe piață a mașinilor electrice, fiind astfel mai degrabă un experiment înainte de lansarea primelor modele electrice pe noua platforma MEB.

Pentru moment, Seat nu a oferit informații suplimentare despre o probabilă versiune de serie a conceptului electric pe care îl va prezenta săptămâna viitoare la Geneva.

Via Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru