Primul teaser al noului Renault Espace, transformat în SUV

de Tiberiu Safta
Miercuri, 25.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație a modelului Espace. După 40 de ani de existență, celebrul monovolum va fi transformat într-un SUV, iar debutul său este programat în această primăvară.

Constructorul francez ne oferă prima imagine teaser cu cea de-a șasea generație a lui Espace. O noutate adusă de această iterație nouă este faptul că Espace este transformat dintr-un monovolum într-un SUV.

Imaginea oferită nu relevă decât noua siglă a numelui modelului, cu litera E de la finalul numelui vopsită într-o nuanță de aur. Deși nu a fost confirmat până acum, acest mic detaliu sugerează că noul Espace ar urma să fie un model electric.

Deocamdată, nu se cunosc foarte multe detalii tehnice despre viitorul model. Renault a confirmat că primul SUV Espace va fi bazat pe platforma CMF-CD, împărtășită cu actuala generație Espace și cu mai multe modele ca Megane, Scenic, Kangoo și Austral.

Tot aici, Renault a mai confirmat că noul Espace va fi disponibil în versiuni cu 5 locuri sau cu 7 locuri. Vom afla mai multe detalii despre noul SUV francez pe parcurs.

Noua generație Renault Espace va fi lansată oficial în primăvară. Deocamdată, constructorul francez nu a dezvăluit data lansării.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru