Primul teaser cu Polestar Precept: noul concept va fi prezentat în 25 februarie

de Daniel Popescu, Foto: Polestar
Joi, 20.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a publicat un teaser pentru noul concept Precept, care va include o nouă versiune a sistemului de infotainment dezvoltat împreună cu Google. Prezentarea oficială va avea loc în 25 februarie.

Polestar pregătește în această perioadă prezentarea unui nou concept, care va primi ulterior și o versiune de serie.

În cadrul unui newsletter oficial, brandul de performanță desprins din Volvo a publicat un teaser cu conceptul Precept, despre care afirmă că "va indica direcția de viitor pentru Polestar".

Teaser-ul este suficient de misterios pentru a îngreuna misiunea de a identifica tipul de caroserie pe care îl va avea noul concept. Interesant este însă că site-ul oficial al mărcii a publicat în această perioadă o pagină dedicată noului concept, în care oferă o serie de informații despre caracteristicile acestuia.

În absența unor imagini concrete sau o unor specificații tehnice, Polestar insistă pe detalii cu privire la sistemul de infotainment dezvoltat împreună cu Google și bazat pe sistemul de operare Android.

Astfel, Polestar menționează că noul concept Precept va avea o versiune îmbunătățită a sistemului de infotainment disponibil în prezent pe Polestar 2, iar Google Assistent va primi suport pentru mai multe limbi, va înțelege o serie de accente locale și va oferi o experiență și mai personalizata.

De asemenea, atunci când mașina se va afla la încărcat, șoferul sau pasagerii "vor putea face streaming video de pe aplicațiile și serviciile preferate", însă pentru moment constructorului nu oferă detalii despre aplicațiile suportate.

În plus, Polestar afirmă că va utiliza două noi tipuri de plastic pentru interior, dar și două materiale compozite noi dezvoltate împreună cu compania Bcomp.

Prezentarea oficială pentru noul concept Polestar Precept este programată pentru 25 februarie, în timp ce debutul cu public va avea loc la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie.

Via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru