Polestar Precept

Luni, 28 Septembrie 2020 | Concepte

Polestar pregătește o versiune de serie pentru conceptul Precept: noul model va fi produs în China

Polestar a anunțat că dezvoltă o versiune de serie pentru Precept, conceptul ce fusese prezentat la începutul anului ca simplu reper de design pentru viitoarele modele ale mărcii. Polestar s-a răzgândit după feedback-ul pozitiv din partea publicului și spune că noul model va fi produs în China.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Concepte

Imagini noi cu Polestar Precept: "Conceptul anticipează direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii"

Polestar a publicat imagini noi cu conceptul Precept și afirmă că acesta anticipează "direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii".
Marti, 25 Februarie 2020 | Concepte

Polestar a prezentat conceptul Precept: Grand Tourer electric cu camere video în loc de oglinzi și sistem de infotainment de 15 inch

Polestar a prezentat conceptul unui Grand Tourer electric numit Precept echipat cu camere video în loc de oglinzi, sistem de infotainment de 15 inch și materiale ecologice la interior.
Luni, 24 Februarie 2020 | Concepte

Încă un teaser pentru Polestar Precept: prezentarea oficială va avea loc în 25 februarie

Polestar a publicat un nou teaser cu noul concept Precept pe care îl va prezenta oficial în 25 februarie. Conceptul va include o nouă versiune a sistemului de infotainment dezvoltat împreună cu Google.
Joi, 20 Februarie 2020 | Concepte

Primul teaser cu Polestar Precept: noul concept va fi prezentat în 25 februarie

Polestar a publicat un teaser pentru noul concept Precept, care va include o nouă versiune a sistemului de infotainment dezvoltat împreună cu Google. Prezentarea oficială va avea loc în 25 februarie.

Tag-uri similare

Polestar, concepte, Polestar Precept, concepte Polestar, Precept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru