Încă un teaser pentru Polestar Precept: prezentarea oficială va avea loc în 25 februarie

de Daniel Popescu, Foto: Polestar
Luni, 24.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a publicat un nou teaser cu noul concept Precept pe care îl va prezenta oficial în 25 februarie. Conceptul va include o nouă versiune a sistemului de infotainment dezvoltat împreună cu Google.

Polestar a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că pregătește lansarea unui nou concept care a primit numele Precept.

La câteva zile distanță, brandul de performanță al celor de la Volvo a publicat un nou teaser pe rețeaua de socializare Twitter. Noua imagine arată parțial forma caroseriei, însă nu este clar cărui segment îi va aparține conceptul.

Pentru moment, oficialii Polestar s-au limitat să ofere doar informații cu privire la sistemul de infotainment dezvoltat împreună cu Google și bazat pe sistemul de operare Android.

Astfel, Polestar menționează că noul concept Precept va avea o versiune îmbunătățită a sistemului de infotainment disponibil în prezent pe Polestar 2, iar Google Assistent va primi suport pentru mai multe limbi, va înțelege o serie de accente locale și va oferi o experiență și mai personalizata.

De asemenea, atunci când mașina se va afla la încărcat, șoferul sau pasagerii "vor putea face streaming video de pe aplicațiile și serviciile preferate", însă pentru moment constructorului nu oferă detalii despre aplicațiile suportate.

În plus, Polestar afirmă că va utiliza două noi tipuri de plastic pentru interior, dar și două materiale compozite noi dezvoltate împreună cu compania Bcomp.

Prezentarea oficială pentru noul concept Polestar Precept este programată pentru 25 februarie, în timp ce debutul cu public va avea loc la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie.

Via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru