Primul teaser cu succesorul lui Aston Martin DB11: sistem multimedia asemănător cu cel Mercedes-Benz

de Tiberiu Safta
Miercuri, 22.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a publicat prima imagine teaser cu viitorul succesor al lui DB11. Noul model urmează să fie lansat mai târziu în acest an și ar urma să beneficieze de un sistem multimedia similar cu cel văzut la Mercedes-Benz.

Constructorul britanic se pregătește să înlocuiască modelul DB11 în acest an. Cu această ocazie, Aston Martin ne oferă primul teaser cu viitorul succesor al acestuia, încă nebotezat până în acest moment. Imaginea în sine nu arată decât o mașină cu o capotă lungă învelită în steagul Marii Britanii.

Deocamdată, nu se cunosc foarte multe informații despre motoarele pe care le va avea viitorul model. În schimb, aflăm din primele informații că acesta va beneficia de un sistem multimedia nou, care să fie asemănător cu sistemul MBUX, întâlnit la modelele Mercedes-Benz. Cu această ocazie, aflăm că modelul va avea și un nou asistent vocal, care va vorbi cu un „accent britanic adecvat”, așa cum ne spune Aston Martin.

Până acum, Aston Martin nu a confirmat data lansării noului model. Cunoaștem, în schimb, că livrările noului model vor începe în al treilea trimestru. Așadar, lansarea succesorului lui DB11 va avea loc în curând.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru