Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz EQS SUV. Va fi produs în SUA

de Alexandru Monenciu
Marti, 05.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o primă imagine teaser cu viitorul EQS SUV. Modelul cu zero emisii va debuta în 19 aprilie și va fi produs la uzina din Tuscaloosa, Statele Unite ale Americii.

Recent, Mercedes-Benz a anunțat că viitorul EQS SUV va debuta oficial în 19 aprilie. Până atunci, însă, constructorul din Stuttgart a publicat o primă imagine teaser cu modelul electric, una care nu trădează foarte multe.

Se poate observa puțin din silueta viitorului SUV cu zero emisii al germanilor. Va folosi, fără îndoială, același limbaj de design ca sedanul EQS, combinat cu un interior mai spațios și o gardă la sol mai înaltă. Opțional, va putea fi comandat și cu 7 locuri.

Reprezentanții Mercedes-Benz țin detaliile tehnice pentru ei, deocamdată. Tot ce știm sigur este că SUV-ul va putea parcurge până la 600 de kilometri cu o singură încărcare.

Așa cum spuneam, Mercedes-Benz EQS SUV va fi dezvăluit în 19 aprilie. El va fi produs la uzina din Tuscaloosa, Statele Unite ale Americii.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru