Primul teaser cu viitorul sedan electric de la Geely: modelul va fi lansat în 2019 și vândut în toată lumea

de Paul Cosma
Marti, 15.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Geely au publicat primul teaser cu viitorul lor sedan electric. Modelul ce va fi lansat la “începutul lui 2019” este programat să fie vândut la nivel global.

Grupul Geely Auto, proprietar al brandurilor Volvo și Lotus, se pregătește să lanseze un nou model electric. Lansarea va avea loc în primele luni din acest an, conform informațiilor transmise de chinezi.

Până la momentul dezvăluirii, Geely a publicat un teaser ce prefigurează un viitor sedan electric. Acesta va fi primul model electric Geely de la apariția lui Emgrand EV în 2015.

Chinezii susțin că viitorul model va avea un coeficient aerodinamic de 0.23, similar cu cel al lui BMW Seria 3 și apropiat de Clasa A Sedan, CLA și Seria 5, ce reușesc valori mai bune (0.22).

Pentru o eficiență sporită, mânerele portierelor sunt integrate în caroserie și “ies la iveală” când șoferul și pasagerii se apropie la o anumită distanță de mașină.

Potrivit celor de la Geely, dezvoltarea viitorului sedan electric a fost concentrată pe “design, tehnologie și performanță”.

În 2018, grupul Geely a vândut peste 1.5 milioane de mașini, cu 20% mai multe decât în 2017 și a păstrat poziția de cel mai căutat brand auto pe piața din China.

Via Geely

Comentarii (5)

  • Edikkk
    BRAVO GEELY !!! BRAVO CHINA !!

    Sunt multe modele de maşini ale companiilor "occidentale" care nu sunt globale şi suferă modificări de forma, nume, sau nu sunt globale ci doar regionale.

    Vezi Nissan e power doar în Japonia, Jetta în US, Etc
    4 5
  • Se pare ca exista niste leak-uri de ceva timp pe site-urile asiatice: https://keyauto.my/2018/10/19/geely-all-new-ev-model-code-named-ge11-images-leaked/
    2 1
  • fata mi se pare ciudatica, iar spatele este puternic influentat de volvo, ca sa nu fiu rau.
    Oricum, avand in vedere ce marci si expertiza are in grup Geely ar trebui sa poata veni cu o masina destul de reusita.
    2 0
  • @Green_Alex
    da da spatele se vede chiar in detaliu in poza aia.......
    0 0
  • mircea badea
    pare in trend adica masiva adica naspa. ce e cu manelaria asta cu portiere care ies?? cate kg adauga inutil?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru