Primul teaser pentru conceptul Audi AI Trail Quattro: SUV-ul electric pentru off-road va fi prezentat în septembrie

de Daniel Popescu
Vineri, 23.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV electric de off-road care va purta numele AI Trail Quattro. Prezentarea oficială va avea loc în septembrie la Frankfurt.

Audi va prezenta un nou concept electric cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie.

Constructorul de la Ingolstadt a anunțat vineri că noul concept a primit numele Audi AI Trail Quattro și reprezintă o interpretare pentru un viitor SUV electric de off-road.

Cu această ocazie, Audi a publicat și un teaser cu partea laterală a conceptului, care scoate în evidență jantele de mari dimensiuni, formele pătrățoase ale caroseriei, dar și prin modul atipic în care se deschid ușile spate.

Audi nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la platforma tehnică a noului concept, cu excepția faptului că aceasta este electrică, însă numele ales sugerează că vehiculul va fi echipat cu cel puțin un motor electric pe fiecare punte pentru a oferi tracțiune integrală.

De asemenea, este de așteptat ca noul concept să beneficieze de numeroase sisteme de asistență și sisteme autonome, pe lângă alte tehnologii moderne.

Audi AI Trail Quattro va deveni al patrulea concept al germanilor din gama AI, după Aicon, Elaine și Me.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru