Primul teaser pentru noua generație Nissan Juke: prezentarea oficială va avea loc în 3 septembrie

de Daniel Popescu
Sambata, 13.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat primul teaser care anticipează lansarea noii generații Juke. Prezentarea oficială a noului SUV subcompact va avea loc în 3 septembrie.

Nissan face ultimele pregătiri pentru lansarea oficială a unei actualizări majore pentru Juke. SUV-ul subcompact lansat inițial în 2010 va primi în curând o nouă generație, iar Nissan a publicat la sfârșitul acestei săptămâni un teaser care ne stârnește curiozitatea.

De asemenea, constructorul japonez a confirmat că prezentarea oficială a noului Juke va avea loc în 3 septembrie, cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt.

Pentru moment, Nissan nu a oferit alte informații despre noul Juke, însă presa internațională a relatat de mai mult timp o serie de amănunte interesante.

Astfel, noua generație va fi dezvoltată pe platforma CMF-B, similară cu cea folosită și pentru Micra, hatchback de la care SUV-ul va prelua și o serie de motorizări. Totuși, se anticipează că japonezii nu vor renunța la unitatea de 1.6 litri benzină de 190 de cai disponibilă pe actuala versiune a lui Juke. În plus, există zvonuri că Juke va primi și o versiune hibridă cu range-extender.

sau chiar o variantă pllug-in hybrid.

Din punct de vedere estetic, noul Juke ar urma să preia o serie de elemente de design de pe actualul Qashqai facelift, în timp ce interiorul va trece printr-o serie de transformări majore: materialele vor avea o calitate mai bună, iar planșa de bord va fi inspirată din cea disponibilă pe Micra.

Via Nissan

Comentarii (2)

  • Una din cele mai urate masini din cate am vazut. In mod normal, ar trebui sa fie niste artisti desavarsiti ca sa reuseasca s-o faca pe asta SI MAI urata.
    12 12
  • Edikkk
    Estetica urâtului... este o maşină care place mult pentru o nişă de clienţi.

    Păcat că Nissan sunt foarte naţionalişti falimentari... cel mai bun sistem hibrid e-power îl vând doar în Japonia şi... Indonezia.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru