Primul teaser pentru viitoarea versiune electrică a lui Ford Transit: utilitara va fi prezentată în 12 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 29.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford e-Transit va fi prezentat în 12 noiembrie. Utilitara electrică dezvoltată pe baza actualului Transit face parte din strategia globală Ford cu privire la electrificarea portofoliului.

Ford a publicat primul teaser video care anunță debutul lui e-Transit, versiunea electrică a utilitarei producătorului american. Conform informațiilor, modelul va fi expus în premieră în 12 noiembrie.

Surse apropiate companiei spun că varianta electrică a lui Transit va fi produsă în SUA, la Michigan, în aripa uzinei special dezvoltată pentru asamblarea modelelor electrice. În același timp, e-Transit face parte din strategia globală cu privire la electrificarea întregului portofoliu Ford, un plan în care vor fi investite 11.5 miliarde de dolari.

Conform unor rapoarte recente, noul Ford e-Transit nu va suferi modificări majore la nivel estetic comparativ cu actualele versiuni echipate cu motoare cu ardere internă. În plus, utilitara va fi disponibilă în mai multe variante de caroserie, ampatament și înălțime.

Ford a confirmat deja că utilitara va fi echipată cu o serie de sisteme moderne care să îmbunătățească eficiența flotelor, dar și siguranța celor aflați la volan.

În ceea ce privește sistemul de propulsie, surse apropiate companiei spun că Ford ar urma să integreze o serie de elemente folosite în prezent pe SUV-ul electric Mustang Mach-E.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru